Νέα αρχή για την Ιλένια Ουίλιαμς - Είκοσι μέρες μετά το θάνατο του πατέρα της έκανε...

Προσπαθεί να ξεπεράσει το πένθος

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο τελευταίος μήνας ήταν ίσως ο πιο δύσκολος στη ζωή της Ιλένια Ουίλιαμς καθώς είχε να αναμετρηθεί με την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα Ρόμπερτ. Η τραγουδίστρια εξακολουθεί να πενθεί, ωστόσο κάνει πράγματα που την κάνουν να ξεχνιέται. Όπως έγινε γνωστό μέσω instagram επέστρεψε στις πίστες και συγκεκριμένα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου εμφανίζεται.

Η ίδια συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις για την απώλεια του πατέρα της με τα λόγια της ειδικότερα μετά τις 12 μέρες να ραγίζουν καρδιές. Ο χρόνος ωστόσο είναι ο καλύτερος γιατρός.

Η επιστροφή της Ιλένια Ουίλιαμς στο Ποσειδώνιο

Η Ιλένια Ουίλιαμς το βράδυ της Παρασκευής 9/6 επέστρεψε στη σκηνή και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Πάνο Κιάμο και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε στον Instagram κάποια από τα βίντεο που τράβηξαν οι θαυμαστές της, όπου τη βλέπουμε να τραγουδάει στη σκηνή, διασκεδάζοντας το κοινό της.

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το θάνατο του Ρόμπερτ

Δύσκολη μέρα ήταν η Κυριακή (21/8), καθώς η είδηση πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς άφησε την τελευταία του πνοή προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που τον γνώριζαν καλύτερα απ' όλους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την κόρη του, Ιλένια, για πολλά χρόνια και έτσι ήρθαν αρκετά κοντά.

Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να πει το δικό του "αντίο" δημόσια, αν και δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Έτσι, μέσα από τα λόγια του, τόνισε πως ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχε στη ζωή του και πως ποτέ του δεν μιλούσε άσχημα για κανέναν ακόμη κι αν του είχαν συμπεριφερθεί άσχημα.

«Δε γράφω τέτοια… Φροντίζω να μη μπερδεύω τα δημόσια με «τα δικά μου». Όμως, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, όσοι δεν τον γνώρισαν ότι σήμερα έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος που συνάντησα. Εκείνος που δεν είχε να πει κακή κουβέντα ακόμη κ για όποιον τον αδίκησε. Αντίο Ρόμπερτ μου»

Δημήτρης Ουγγαρέζος