Με κενό και θλιμμένο βλέμμα - Τα πρώτα λόγια της Ιλένιας Ουίλιαμς 12 μέρες μετά το χαμό του μπαμπά της

Το δημόσιο ευχαριστώ για τα μηνύματα που λαμβάνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κενό και θλιμμένο βλέμμα - Τα πρώτα λόγια της Ιλένιας Ουίλιαμς 12 μέρες μετά το χαμό του μπαμπά της

Λίγες μόνο μέρες πέρασαν από την μέρα που ο σπουδαίος Ρόμπερτ Ουίλιαμς και μπαμπάς της Ιλένιας έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ πλάνα της από την κηδεία) και όλοι οι δικοί του άνθρωποι θρηνούν με τον δικό τους τρόπο την απώλειά του. Μετά λοιπόν την ανακοίνωση πως θα γίνει συναυλία στην μνήμη του, η γλυκιά και ταλαντούχα Ιλένια θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται.

Το μεγάλο ευχαριστώ της Ιλένια Ουίλιαμς

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1/9 λοιπόν, επέστρεψε στα social media, θέλοντας ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, να πει δυο λόγια για το πως βιώνει την κατάσταση αλλά και με τη σειρά της να τους ευχηθεί καλό μήνα.

«Είναι άβολο, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, την συμπαράστασή σας, για όλα. Είμαι καλά, παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Είμαι εδώ, έχω επιστρέψει, δεν θα πω καλό χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Η ζωή συνεχίζεται και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ. Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί και καλό μήνα σε όλους».

Πηγή βίντεο: Instagram / Ιλένια Ουίλιαμς

Με χαμηλωμένο το βλέμμα στην κηδεία του - Στο πλευρό της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μια ακόμη δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την οικογένεια Ουίλιαμς, καθώς μετά την ανακοίνωση, πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή μετά τη μάχη, που έδινε με τον καρκίνο ακολουθούν δύο πολύ δύσκολες στιγμές.

Εκτός από την αποτέφρωση και η εξόδιος ακολουθία την Τρίτη 23/8 στην Αγγλικανική εκκλησία είναι μια ημέρα, που η οικογένεια και οι οικείοι θα θυμούνται, αποχαιρετώντας έτσι τον μεγάλο τραγουδιστή. Σύμφωνα με το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του Youweekly.gr η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς κατέφθασε στο σημείο από τους πρώτους ντυμένη στα λευκά.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και ο πρώην σύντροφός της, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έκανε την προηγούμενη της ακολουθίας μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον εκλιπόντα. Να σημειωθεί εδώ, πως ο Δημήτρης ήταν με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο προς τα κάτω, με τη θλίψη στα μάτια του να διαφαίνεται από χιλιόμετρα.

undefined