Παντρεύεται με άκρως αποκαλυπτικό νυφικό η Αθηνά Ευμορφιάδη - Αναλυτικά όσοι θα παρευρεθούν

Δύσκολα τα πράγματα αφού παντρεύεται και η Σταυρούλα Χρυσαείδη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παντρεύεται με άκρως αποκαλυπτικό νυφικό η Αθηνά Ευμορφιάδη - Αναλυτικά όσοι θα παρευρεθούν

Γάμος και χαρά σήμερα για τους πρώην παίκτες του Survivor 5, αφού πέρα από τη Σταυρούλα Χρυσαείδη παντρεύεται και η Αθηνά Ευμορφιάδη σήμερα 11/9. Η κάμερα του Open Weekend τη συνάντησε στην πρόβα νυφικού και πέρα από το ότι αποκάλυψε ότι θα είναι πολύ σέξι, αναφέρθηκε και στη λίστα καλεσμένων που όπως είναι φυσικό θα συμπεριλαμβάνει όσους δε θα πάνε στο γάμο της Σταυρούλας.

Και αυτό γιατί και η έτερη παίκτρια του Survivor ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, και όπως ήταν φυσικό δεν θα τους έχει όλους καλεσμένους, αφού κάποιους δεν τους πρόλαβε, ενώ με άλλους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο παιχνίδι.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη

Η 32χρονη πρωταθλήτρια του kick boxing λοιπόν θα παντρευτεί σήμερα 11/9 τον σύντροφό της Γιάννη Μαυροκορδάτο. Έκανε πρόβα νυφικού λίγες ώρες πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής, Open weekend ότι το νυφικό της θα είναι άκρως αποκαλυπτικό.

Ανέφερε μάλιστα ότι στον γάμο της θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαρία Αντωνά, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Βριδηίδα Ανδριώτου, όμως τον Τσάκα Τσούκα δεν τον κάλεσε. Παρανυφάκι δεν θα είναι η κόρη της, αλλά η μικρή ήθελε να συνοδεύσει τον Γιάννη Μαυροκορδάτο στην εκκλησία.

Της είχε σταθεί μέχρι τέλους όσο ήταν στο Survivor

Την Αθηνά Ευμορφιάδη την γνωρίσαμε στο φετινό Survivor 5 όπου κράτησε μια ουδέτερη στάση στο παιχνίδι επιβίωσης παρόλο που έχει έρθει σε σύγκρουση με παίκτριά από την ομάδα των διασήμων.

Μάλιστα, ο σύντροφός της είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου ανέφερε για τον χαρακτήρα της πως πρόκειται για μια πολύ ντόμπρα γυναίκα που ενοχλείται από το ψέμα και την αδικία.

«Μια χαρά το βλέπω το κορίτσι μου, λίγο να ανέβει στα αγωνιστικά πρέπει. Θα προσαρμοστεί σιγά σιγά, είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει. Εκεί μέσα 24 ώρες μαζί με τον άλλον λογικό να μαλώσει, εδώ τσακωνόμαστε στα σπίτια μας με τα αδέρφια και της μανάδες μας. Είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες ίντριγκες.

Την ενοχλεί που δε φέρνει νίκες γιατί είναι αθλήτρια και θέλει να κερδίζει. Όταν πάει και παίζει ξύλο και σπάει τα πόδια της και τα χέρια της, πάει για να κερδίσει. Λογικό να μην της αρέσει που φέρνει ήττες.

Για τη Ναυσικά δε μπορώ να κρίνω γιατί την ψήφισε γιατί μπορεί να έχει γίνει και κάτι άλλο μέσα στην καλύβα που να μην το γνωρίζουμε και να έχει βγει κάτι διαφορετικό προς τα έξω» είπε αρχικά ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη.

Σε άλλο σημείο, ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor ανέφερε: «Είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος η Αθηνά. Σιχαίνεται το ψέμα, είναι πάρα πολύ ντόμπρος άνθρωπος. Για να την έχει πειράξει τόσο πολύ όλο αυτό με τη Μυριέλλα σίγουρα ξέρει κάποια άλλα πράγματα που θα της τα έχει πει η ίδια η Μυριέλλα. Σας είπα, δε μπορεί το ψέμα, την πνίγει. Ακόμα δε μπορεί να μιλήσει, να ξεσπάσει. Είναι σκληρός άνθρωπος, είναι ντρόμπρος άνθρωπος, θα πει κατευθείαν αυτό που θέλει.

Εύχομαι να μην την δούμε να ξεσπάει. Μας λείπει πάρα πολύ, στα παιδάκια, τους μαθητές της, την κόρη της, τους γονείς. Να είναι καλά και να έχει υγεία, όλα τα παιδιά. Αγαπάμε όλα τα παιδιά και τους μπλε και τους κόκκινους, ένα παιχνίδι είναι».