Survivor 5: Αθηνά σε Μυριέλλα: «Τι λες κοριτσάκι μου; Έχω χάσει πάσα ιδέα»

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αθηνά σε Μυριέλλα: «Τι λες κοριτσάκι μου; Έχω χάσει πάσα ιδέα»

Όπως φάνηκε από το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 οι ισορροπίες στην ομάδα των Διασήμων με το πέρασμα των ημερών έχουν αλλάξει κατά πολύ μιας και οι σχέσεις των παικτών φαίνεται να περνούν από 40 κύματα μιας και μετά από την "έκρηξη" του Βαλάντη σειρά είχε και ο τσακωμός ανάμεσα στην Αθηνά και την Μυριέλλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά αναφέρθηκε στην αρχή για το τι συνέβη με την αντίπαλη ομάδα με την Μυριέλλα κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην ίδια με αποτέλεσμα να πάρει θέση. Μάλιστα, δεν δίστασε να της αναφέρει πως όσα ανέφερε την ώρα του αγωνίσματος έδειξαν ότι έχει έλλειψη σεβασμού.

Ο τσακωμός ανάμεσα σε Μυριέλλα και Αθηνά

Ενοχλημένη η Μυριέλλα - Την "σταύρωσαν" για το φλερτ με τον Κατσαούνη

Στο στόχαστρο των συμπαικτών της βρέθηκε στο αποψινό (29/12) επεισόδιο του Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία φαίνεται πως προσπαθεί να κρατήσει καλές σχέσεις με την αντίπαλη ομάδα.

Η στάση της αυτή όμως έχει ενοχλήσει αρκετά μερικούς συμπαίκτες της, κυρίως την Αθηνά και τον Βαλάντη, ωστόσο η ηθοποιός υποστήριξε ότι απλά σαν άνθρωπος θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλους.

Παρόλα αυτά, ο Βαλάντης αποκάλυψε πως υπάρχει ένα φλερτ μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Κατσαούνη, με τον τραγουδιστή να τονίζει πως η Μυριέλλα έχει κολακευτεί από την προσέγγιση του και πως αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί, μιας και συνεχώς τσακώνεται μαζί τους.

Εκείνη ωστόσο αποκάλυψε στον τραγουδιστή πως έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα για αυτό και δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί.