Βαρύ πένθος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαρύ πένθος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Την γιαγιά της έχασε πριν λίγο καιρό η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την ίδια να γνωστοποιεί το μεσημέρι της Κυριακής 11/9 το εν λόγω δυσάρεστο γεγονός, εξηγώντας πως σήμερα ήταν το μνημόσυνο.

Βαρύ πένθος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Το γνωστό μοντέλο που είχε πρόσφατα ένα ατύχημα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τον τάφο της γιαγιάς της και εξήγησε ότι όταν είδε στο μνήμα το όνομα χωρίς τη φωτογραφία, αισθάνθηκε κάπως... περίεργα.

«Δες σας το είχα πει. Έχασα και την άλλη μου τη γιαγιά τη Δήμητρα, που πήρα το όνομά της… Δεν τον έχουν τελειώσει τον τάφο και δεν έχει μπει φωτογραφία. Και γράφει πάνω Δήμητρα Αλεξανδράκη ετών 83. Μόλις το είδα κάπως μου ήρθε. Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις το όνομα και το επίθετό σου ακριβώς στην ταφόπλακα. Ήταν κάπως περίεργο» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τα κλάματά της 7 μήνες για την απώλεια της άλλης της γιαγιάς

Η μέρα αποδείχτηκε πολύ δύσκολη για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού πριν από εφτά μήνες έχασε την αγαπημένη της γιαγιά, απώλεια που ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί. Το μοντέλο και επιχειρηματίας ανέβασε κάποια stories στο instagram, όπου με δάκρυα στα μάτια παραδέχεται ότι της λείπει πολύ και ότι θα ήθελε να είναι εκεί μαζί της.

Είναι γενικότερα μια δύσκολη περίοδος για εκείνη καθώς και πριν από κάποιο καιρό αποκάλυψε μια δερματική πάθηση που την ταλαιπωρεί, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να περάσει όσο καλύτερα μπορεί στις διακοπές της, μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο που είναι στήριγμα για εκείνη και πρόκειται να παντρευτούν πρόσφατα.

Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα σήμερα για το μοντέλο αφού η ανάμνησή της έγινε πιο έντονη και μέσα από μια σειρά αναρτήσεων θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της.

«Μας λείπεις γιαγιάκα μου, πολύ πολύ πολύ. Μακάρι να ήσουν εδώ. Μου είπες θα έρθεις σπίτι μου να μείνουμε μαζί. Μου το υποσχέθηκες. Η μόνη υπόσχεση που δεν κράτησες. Είσαι η καλύτερη μαμά όλου του κόσμου. Σε αγαπάω και μου λείπεις καλή μου, Νικούλα μου» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε ένα άλλο βίντεό της η Δήμητρα Αλεξανδράκη με δάκρυα στα μάτια λέει, «Έχω σχεδόν επτά μήνες που έχω χάσει τη γιαγιά μου και μου λείπει πάρα πολύ. Σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένη και θα την ήθελα εδώ».

«Τα πάντα θα έδινα για μια έστω αγκαλιά σου» γράφει σε μια άλλη ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ένα παλιό στιγμιότυπο της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τη γιαγιά της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κρατάει το χέρι της αγαπημένης της γιαγιάς