Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το έκανε γνωστό με ένα βίντεο στο instagram

Το βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το έκανε γνωστό με ένα βίντεο στο instagram

Tα χτυπήματα φαίνεται, πως είναι απανωτά για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μετά την πολύ δύσκολη ημέρα που είχε θυμούμενη την απώλεια συγγενικού της προσώπου, αυτή τη φορά έπεσε και χτύπησε.

Το ατύχημα έκανε γνωστό το μοντέλο με ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο instagram το Σάββατο 27/8, στο οποίο έδειξε το καλάμι του ποδιού της, το οποίο ήταν γδαρμένο. Όπως τόνισε η ίδια η Δήμητρα νιώθει έντονο πόνο και όλο αυτό συνέβη από απροσεξία της ίδιας, αφού έχασε για λίγο την προσοχή της με αποτέλεσμα να πέσει πέσει.

Το ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο πόδι

«Ναι καλά το είδατε τσακίστηκα χθες. Δεν έβλεπα μπροστά μου.... Και ξέρεις τι είναι αυτό το γδάρσιμο στο καλάμι το οποίο τσούζει….Αφήστε τα».

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Στο μεταξύ πριν λίγο καιρό είχε βγάλει καντήλες στο πρόσωπο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπορεί να είναι ανέμελη και σε φάση διακοπών με τον αγαπημένος της, κάνοντας jet sky και άλλα θαλάσσια σπορ, όμως παράλληλα είχε την ατυχία να πάθει μια μόλυνση στο πρόσωπό της.

Το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει μοιράστηκε το ίδιο το μοντέλο μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram. Χωρίς κανέναν δισταγμό λοιπόν και φανερά ακομπλεξάριστη είπε πως με αφορμή τα προϊόντα, που διαφημίζει κάποιο δεν της ταίριαξε με αποτέλεσμα να βγάλει καντήλες, όπως είπε.

«Τι κάνετε καλά μου παιδιά; Πως τα περνάτε. Εγώ δυστυχώς τις τελευταίες 3-4 ημέρες βασανίζομαι πάρα πολύ. Έπαθα μια μόλυνση στο πρόσωπο από διάφορα πράγματα που δοκιμάζω πριν σας τα προτείνω και πάθαμε ζημιά.

Έβγαλα κυριολεκτικά καντήλες στο πρόσωπο, φουσκωμένες σαν βουναλάκια, γεμάτες πύον και φουλ πόνο. Πλένομαι με μπεταντίν κάθε ημέρα, βάζω αντιβιοτικά. Και ενώ είμαι διακοπές τρεις ημμέρες δεν έχω πέσει καν μέσα στο νερό, δεν με έχει δει καν ο ήλιος».