Δήμητρα Αλεξανδράκη: ''Έσκισε'' τα κύματα με το jet-ski στις καλοκαιρινές της διακοπές

Καλοπερνάει το γνωστό μοντέλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: ''Έσκισε'' τα κύματα με το jet-ski στις καλοκαιρινές της διακοπές

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεκίνησε με τη σειρά της τις καλοκαιρινές διακοπές και μοιράστηκε μάλιστα και ένα βίντεο με τους followers της, όπου διαπιστώνουμε ότι έχει μεγάλες ικανότητες στην οδήγηση του jet - ski. Η τοποθεσία που επέλεξαν με τον σύντροφό της είναι άγνωστη, ωστόσο η ίδια φαίνεται από τα stories της να διασκεδάζει στα καταγάλανα νερά, αφού δε σταμάτησε τις βουτιές.

Η Αλεξανδράκη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της αφού πρόκειται να παντρευτεί σύντομα με τον σύντροφό της. Δυστυχώς ο γάμος προσωρινά ακυρώθηκε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και των δύο, ωστόσο αυτό σημαίνει και περισσότερος χρόνος για την ίδια προκειμένου να προετοιμάσει την παραμυθένια μέρα, όπως ακριβώς την έχει φανταστεί.

Το βίντεο της Αλεξανδράκη όπου οδηγάει jet - ski στις διακοπές της

«Είσαι όντως πέρα από κάθε φαντασία!» -''Καταπέλτης'' για όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του συντρόφου της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη περνά την πιο ωραία φάση της ζωής της και δεν το κρύβει, και μετά την αναβολή του γάμου της συνεχίζει τις προετοιμασίες, ωστόσο υπάρχουν και τα κακεντρεχή σχόλια, τα οποία προκύπτουν επειδή έχει επιλέξει να προστατέψει αυτή τη σχέση της από τα φώτα της δημοσιότητας, μη δείχνοντας τον σύντροφό της.

Η ίδια έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως θέλει να κρατήσει κρυφό το όνομα και το πρόσωπό του, αφού όπως λέει και η ίδια δεν επιθυμούν να είναι γνωστός στο κοινό. Μάλιστα ούτε και την ημερομηνία αλλά και την τοποθεσία του γάμου της θα αποκαλύψει.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και πρόσφατα ανέφερε πως δέχεται πολλά μηνύματα για τη σχέση της και τον σύντροφός της, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν φανταστικό. Έτσι, λοιπόν το απόγευμα της Κυριακής 17/7 έκανε ξανά μια ανάρτηση, αναφερόμενη στον αγαπημένο της.

«Είσαι όντως πέρα από κάθε φαντασία, ένα όνειρο που δεν θα ήθελα ποτέ να ξυπνήσω», έγραψε χαρακτηριστικά...