''Τους εξηγήσαμε ότι...'' - Ο Πέτρος Κουσουλός αποκαλύπτει την αντίδραση των παιδιών του μετά το διαζύγιο

Οριστικοί τίτλοι τέλους με τη σύζυγό του Όλγα Ζαριφοπούλου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Τους εξηγήσαμε ότι...'' - Ο Πέτρος Κουσουλός αποκαλύπτει την αντίδραση των παιδιών του μετά το διαζύγιο

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες ο Πέτρος Κουσουλός και η σύζυγός του Όλγα Ζαριφοπούλου, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια κοινού βίου. Η κάμερα του Open Weekend τον συνάντησε στο αυτοκίνητό του με τον ίδιο να αποκαλύπτει ποια ήταν η αντίδραση των παιδιών του σε αυτή την απόφαση που πήραν οι δύο γονείς.

Η τελευταία περίοδος ήταν ιδιαίτερα ζόρικη για τον δημοσιογράφο, αφού πέρα από το διαζύγιο η απόφαση του οποίου έχει ληφθεί εδώ και πέντε μήνες, είχε και και δίωξη από τον Άρειο Πάγο, λόγω της δημοσιοποίησης απόρρητων εγγράφων της ΕΥΠ στην εφημερίδα ΜΠΑΜ, με τον ίδιο να ξεσπά λόγω της απόπειρας που γίνεται να φιμωθεί η δημοσιογραφική έρευνα.

Έτσι αντιμετώπισαν τα παιδιά του Κουσουλού το διαζύγιο των γονιών τους

Δήλωσε λοιπόν επί αυτού στην κάμερα του Open Weekend:

«Έχω χωρίσει εδώ και καιρό με την γυναίκα μου. Όλα είναι καλά. Αυτό που προέχει είναι η ψυχική ηρεμία η δική μας και των παιδιών μας και η ζωή συνεχίζεται. Μια χαρά το πήραν τα παιδιά, είναι μικρά σε ηλικία. Τους εξηγήσαμε και το καλό είναι ότι έχουμε πολύ καλή σχέση σε ό,τι αφορά το μεγάλωμά τους. Συναινετικά ήταν όλα».

Από αυτό το στοιχείο προδόθηκε ο χωρισμός τους

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν λίγες μέρες η αποκάλυψη πως ο γνωστός δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, παίρνει διαζύγιο, και πιο συγκεκριμένα εδώ και αρκετό διάστημα αυτός και η σύζυγός του έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και έχουν υπογράψει τα απαραίτητα χαρτιά με άκρα μυστικότητα χωρίς να προβάλουν τίποτα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιας και δεν ήθελαν να απασχολήσουν.

Εδώ και πέντε μήνες λοιπόν φαίνεται πως έχουν επιλέξει άλλους δρόμους με την πρώην σύζυγό του, αυτό όμως που κίνησε την περιέργεια των μέσων είναι το γεγονός πως έγινε αυτό χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό. Έτσι η απάντηση δόθηκε την Παρασκευή 9/9 το πρωί μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου αποκαλύφθηκε πως είχαν κάνει πριν καιρό unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram και τότε άρχισαν οι υποψίες.