''Δεν είμαι και ο...'' - Η ατάκα ''καρφί'' του Ουγγαρέζου για τον Δημήτρη Παπανώτα

Toν ''δίκασε'' για τα καλά...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν είμαι και ο...'' - Η ατάκα ''καρφί'' του Ουγγαρέζου για τον Δημήτρη Παπανώτα

Πολλά ανοιχτά μέτωπα φαίνεται να έχει τελευταία ο Δημήτρης Παπανώτας αφού μετά την κόντρα με συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου, ήρθε τώρα και η ατάκα - φωτιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και συμπληρώθηκε το καρε! Συγκεκριμένα η κάμερα του «Οpen Weekend», συνάντησε τον γνωστό παρουσιαστή, ωστόσο ο ίδιος επέμεινε να μην παραχωρήσει δηλώσεις ''στο πόδι'' για να μη μοιάσει στον Παπανώτα.

Και δεν ήταν βέβαια μόνο ο Μικρούτσικος που είχε μπει στο στόχαστρό του, αλλά και η Ιωάννα Μαλέσκου που ακόμα δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη, με τον ίδιο να την ''αδειάζει'' δημόσια, μετά από αυτό το γεγονός, αλλά και λόγω της τηλεοπτικής της παρουσίας την προηγούμενη χρονιά.

Η ατάκα του Ουγγαρέζου για τον Παπανώτα που έβαλε ''φωτιά''

Είπε λοιπόν βιαστικά στην κάμερα του Open Weekend:

«Δεν θέλουμε όμως να κάνουμε συνέντευξη. Να το κάνουμε ωραία στο στούντιο. Από το Open είστε; Αγαπημένοι μου όλοι κι αγαπημένη μου η Ελένη. Μην το κάνουμε αυτό τώρα, δεν είναι… Ο Παπανώτας; Θα έρθω κανονικά με τιμές.

Όχι κανένα λόγο για την Ελένη Μενεγάκη. Είμαι χαρούμενος πολύ. Να είστε καλά, θα έρθω να τα πούμε από κοντά».

Σκληρή η απάντηση του Παπανώτα σε Μικρούτσικο και Γκουντάρα

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί του Σαββάτου 10/9 ο Δημήτρης Παπανώτας αναφορικά με τα όσα είπαν για εκείνον στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ρώτα τους αυτούς γιατί αφήνιασαν. Δε ξέρω. Εγώ ξέρω ότι με κάλεσαν στην εκπομπή τους να τους δώσω μια δήλωση και μετά με βρίζανε. Νούμερο, μικρόψυχο και τοξικό. Δε ξέρω, κάτι παίρνουν που δεν παίρνουμε, δεν είναι στα καλά τους; Δε μπορώ να καταλάβω. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί η κυρία Καινούργιου δεν το σταμάτησε αυτό, ως όφειλε.

Η ιστορία του καθένα μας στην τηλεόραση είναι γνωστή, ο κόσμος ξέρει. Εγώ δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ κανέναν ούτε μικρόψυχο, ούτε νούμερο. Πάντως είμαι βέβαιος πως αν ο Δεληβοριάς κάνει αυτή την εκπομπή (Τα νούμερα) ο πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Μικρούτσικος. Όταν έχεις κάνει την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους… Και μετά είμαι εγώ το νούμερο; Εγώ τι έχω κάνει στη ζωή μου; Που άφησα εγώ τη δημοσιότητα να εισβάλλει και να πεις “ρε το νούμερο”. Και θα με πει εμένα ο Μικρούτσικος νούμερο; Πραγματικά λυπάμαι. Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό; Το κανάλι θα έπρεπε να με προστατέψει από αυτό το πράγμα. Με άδεια του καναλιού έγινε αυτό το πράγμα. Θα έπρεπε να με προστατεύσουν. Δε με έχει πάρει τηλέφωνο κανένας. Αυτά δε γίνονται.

Τόσο πια ερωτευμένοι είναι όλοι με τη Μαλέσκου; Και τι είπα για τη Μαλέσκου; Έχουν απωθημένα; Προηγούμενα; Προηγούμενα με τον Μικρούτσικο θα έπρεπε να έχω εγώ, όχι αυτός. Αυτός μου είχε φάει την εκπομπή από το Star. Δεν του την έφαγα εγώ. Δεν είναι παρασκήνιο, αλλά αν κάποιος έπρεπε να κρατάει κακία στον άλλον, θα έπρεπε να είμαι εγώ. Και εγώ δεν κρατάω. Και κρατάει αυτός; Δεν πάμε καλά ρε. Δεν είμαστε με τα καλά μας σε αυτή τη δουλειά», απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας.