«Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω...» - Το δημόσιο άδειασμα του Δημήτρη Παπανώτα στην Μαλέσκου

«Νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω...» - Το δημόσιο άδειασμα του Δημήτρη Παπανώτα στην Μαλέσκου

Έχει εκφράσει και παλαιότερα την άποψή του για το πρόσωπό της, ωστόσο αυτή την φορά δεν μάσησε τα λόγια του και είπε την γνώμη του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος πάντα μιλά με ειλικρίνεια, και έτσι έκανε και το μεσημέρι της Κυριακής 4/9 στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Open Weekend” σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου

Η αφοπλιστική απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

«Τι να πω… Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια. Τι να πω… Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Δασκάλα δεν είναι; Τι ωραία σε ένα σχολείο με τα παιδάκια, με πέντε μήνες διακοπές το χρόνο, τι θέλει και παιδεύεται; Από αυτά που ξέρω από τους συνεργάτες της και από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης» είπε κλείνοντας.

Τέλος η διαπραγμάτευση για το μέλλον του στο Happy Day

Το τέλος των εκπομπών για την σεζόν 2021-2022 είναι πολύ κοντά με αποτέλεσμα να συζητιέται διαρκώς το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τα προγράμματα, που παρακολουθούμε αλλά και όλα τα νέα για τις επίσημες μεταγραφές.

Το όνομα του Δημήτρη Παπανώτα ήταν εμφιλεγόμενο για το Happy Day, που τον παρακολουθούμε, με τους ισχυρισμούς της αποχώρησής του, να ακούγονται πολύ. Την Παρασκευή 10/6 μέσα από το Love it υπήρξε ωστόσο επίσημη ανακοίνωση, πως υπέγραψε για την επόμενη σεζόν.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε πολύ αντικειμενικά για τον συνάδελφο της όταν ήρθε η ώρα, παρά το γεγονός ότι εκείνος την είχε αδειάσει δημοσίως, στο παρελθόν.

«Υπήρχαν δημοσιεύματα, που θέλαν τον Δημήτρη Παπανώτα εκτός Ηappy Day...όντως υπήρχε ένα θέμα στις αρχές της εβδομάδας, παρ' όλα αυτά νομίζω ότι τελείωσε γρήγορα, τα δημοσιεύματα διαψεύστηκαν και θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα του Happy Day».