Το ''γλέντησαν'' μαζί Mαρία Σολωμού και Mente Fuerte - Η φωτογραφία που ''άναψε'' ξανά τις συζητήσεις περί σχέσης

Χαμογελαστοί, πέρασαν καλά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram - mariasolomou
instagram - mariasolomou

Πολλά ήταν τα σενάρια μέσα στο καλοκαίρι που ήθελαν τον Mente Fuerte και τη Μαρία Σολωμού να είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι διαψεύδουν, παραδέχονται ότι έχουν μια πολύ καλή φιλική σχέση και περνάνε χρόνο μαζί. Με μια νέα της ανάρτηση στο Instagram, η Σολωμού αποκαλύπτει ότι είχαν βρεθεί μαζί και στο Color Day Festival μέσα στο καλοκαίρι, και τα σχόλια από κάτω να παίρνουν ''φωτιά''.

Οι δυο τους έχουν αποδείξει πως έχουν τρομερή χημεία, και παρά το ότι αρνούνται τις φήμες ότι είναι ζευγάρι έχουν σε μεγάλη εκτίμηση ο ένας τον άλλο. Έτσι όταν ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε υποτιμητικά στην ηλικία της Σολωμού, ο γνωστός trapper έσπευσε να τον ''βάλει στη θέση του'' κάνοντας της και ένα κοπλιμέντο.

Η κοινή φωτογραφία της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte από το καλοκαίρι

Oι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο Color Day Festival που είχε πραγματοποιηθεί πριν από λίγο καιρό, η ίδια όμως επέλεξε να δημοσιεύει τις φωτογραφίες το βράδυ τους Σαββάτου 10/9.

«Απ´τις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού……», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Σολωμού.

Χαμογελαστοί σε κοινή τους έξοδο Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte

Έτσι είχε απαντήσει στις φήμες για τη σχέση τους

Το πρωί της Παρασκευής 1/7, μία πολύ όμορφη και ουσιαστική συνέντευξη, παραχώρησε η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε αναλυτικά για τον Μάριο Αθανασίου, αποκαλύπτοντας μάλιστα σκηνικό από όταν χώρισαν, αναφέρθηκε στον κορυφαίο ρόλο της Ράνιας στη σειρά «Singles», αλλά και στην φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

«Έκανα τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Δεν μπορώ να βγω και να κάνω τη χαριτωμένη, θα γελάσει το πανελλήνιο. Το να κάνω κάποιον άλλον, να βάλω τα φουστανάκια μου και να κάνω τη γλυκούλα δεν υπάρχει περίπτωση δεν είναι η persona μου.

Μία απάντηση ήταν “πόσα θες και εγώ θα στα δώσω”. Δεν δουλεύω επί χρήμασι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να το έχω κάνει πιο μικρή που θα μπορούσα να έχω βγάλει και περισσότερα λεφτά. Ναι, μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Με ρώτησαν “τι θες από τη ζωή σου; θες ένα μικρό νησί;”, απάντησα “δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε”».

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».