''Να αφήσουμε τον γάμο στον Σασμό...'' - Άναυδη με την αντίδραση του συζύγου της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Δεν την περίμενε την απάντηση του Νταλιάνη μπροστά στις κάμερες...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Να αφήσουμε τον γάμο στον Σασμό...'' - Άναυδη με την αντίδραση του συζύγου της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Πληθώρα γνωστών ηθοποιών και διασήμων βρέθηκαν στην παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου στο Ηρώδειο. Εκεί ήταν και η κάμερα του Open Weekend που είπε να ρωτήσει την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη για τις λεπτομέρειες της νέας σεζόν του «Σασμού», με τον δεύτερο να κόβει τη συζήτηση και να αποχωρεί από το πλάνο.

Στο Σασμό η Λαμπροπούλου υποδύεται την Βασιλική, που πρόκειται να παντρευτεί τον Μαθιό, Δημήτρη Λάλο με τα spoilers όμως της νέας σεζόν, να ανατρέπουν κατά πολύ τα σχέδιά τους. Ωστόσο πολλά είναι τα σενάρια και οι θαυμαστές όπως και οι δημοσιογράφοι αναμένουν να μάθουν τι θα γίνει τελικά με το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς.

Η αντίδραση του Νταλιάνη όταν ρώτησαν τη Λαμπροπούλου για τον Σασμό

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς την ηθοποιό επικεντρώθηκαν ωστόσο στην επικείμενη πρεμιέρα του «Σασμού», κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι δηλώσεις της διακόπηκαν απότομα, όταν ο Γιάννης Νταλιάνης αποχώρησε από τις κάμερες, κάτι που εξέπληξε και τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Για να δούμε τι έγινε με τον πόλεμο και τους Πέρσες τώρα. Να αφήσουμε τον γάμο στον Σασμό και να πάμε για κάτι πιο σοβαρό» είπε ο Γιάννης Νταλιάνης και αποχώρησε, ενώ τον ακολούθησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σχολιάζοντας πως και ο Σασμός σημαντικός είναι.

Αυτές είναι οι δύο υπέροχες κόρες που έχουν αποκτήσει με τον Γιάννη Νταλιάνη

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εκτός από μία πολύ πετυχημένη ηθοποιός είναι και μια πολύ τρυφερή μητέρα, η οποία μεγαλώνει με πίστη και αφοσίωση τις δύο κόρες, που έχει φέρει στον κόσμο με τον Γιάννη Νταλιάνη.

Σε γενικές γραμμές κρατάει χαμηλό προφίλ και σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή δεν προβάλλει τα παιδιά της, ενώ οι εμφανίσεις με τον σύζυγό της είναι σίγουρα περιορισμένες. Πρόσφατα είδαμε το πρόσωπο τους ενός από τα δύο της κορίτσια με την ομοιότητα με την ηθοποιό να είναι συγκλονιστική. Αυτή φορά δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία, ωστόσο δεν έδειξε τα πρόσωπά τους.

«Τα κορίτσια σε λογοτεχνική σιέστα».

Μαριλίτα - Κόρες