Αντίστροφη μέτρηση για τη βάπτιση στη Μύκονο - Άρχισαν τα πείσματα για τις δίδυμες της Χριστίνας Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Αγύριστα κεφάλια, όπως θα δείτε και στο βίντεο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram / chrismpo
instagram / chrismpo

Όλα έτοιμα είναι για τη βάπτιση των διδύμων της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο, που θα γίνει στις 17/9. Το ζευγάρι επέστρεψε στο νησί των ανέμων μετά το υπέροχο ταξίδι στην Ισλανδία, αλλά και άλλες εξορμήσεις κατά μήκος της Ελλάδας και προσπαθούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τις μικρές. Όπως θα δείτε βέβαια από τα βίντεο που ανέβασε η influencer οι μικρές δεν ήθελαν να πάνε βόλτα.

Ήδη έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες για την ημέρα της βάπτισης, όπως είναι το ποιοι θα είναι οι νονοί της Αριάνας και της Φιλίππας αλλά και το σε ποιο ναό θα βαπτιστούν. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο περήφανοι γονείς θα φροντίσουν αυτή η μέρα να μείνει αξέχαστη τόσο στις μικρές, όσο και στους παρευρισκόμενους.

Πείσμωσαν και δε θέλουν βόλτες οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα

Σήμερα το απόγευμα 11/9 η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πως περνούν τα απογεύματά τους στο νησί των ανέμων, λίγες μέρες πριν τη βάπτιση.

Στο βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης προσπαθεί να πείσει τις κόρες του να μπουν στο αυτοκίνητο, εκείνες όμως φαίνεται πως έχουν άλλα σχέδια.

Θα ήθελε και τρίτο παιδί το ζευγάρι;

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους. Σε q&a που έκανε η Μπόμπα στο Instagram δέχθηκε και την ερώτηση αν θα ήθελε τρίτο παιδί, με την ίδια να απαντάει με μεγάλη ειλικρίνεια.

Η μαμά Χριστίνα πρόσφατα είχε και γενέθλια, όπου έκλεισε τα 34 της χρόνια με τον σύζυγό της Σάκη να της κάνει μια υπέροχη έκπληξη με τούρτα από κοινού με τις μικρές. Στη συνέχεια βέβαια γιόρτασε και κανονικά μαζί με φίλους και συγγενείς που βρέθηκαν στο «νησί των ανέμων» για στιγμές χαλάρωσης, αλλά και για τα γενέθλια της αγαπημένης τους.

«Θες και 3ο παιδάκι», την ρωτάει ένας follower με την ίδια να απαντά καταφατικά.

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά για το ενδεχόμενο ενός νέου παιδιού