Αποκάλυψε την απιστία του και ζητά διαζύγιο - Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι μετά από 4 χρόνια γάμου και 1 παιδί

Κατέθεσε την Πέμπτη 8/9 αίτηση διαζυγίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψε την απιστία του και ζητά διαζύγιο - Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι μετά από 4 χρόνια γάμου και 1 παιδί

Δεν έχουν τέλος οι χωρισμοί στο Hollywood. Μετά την είδηση πως ένα αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στα όρια του χωρισμού, ακόμη ένα παίρνει διαζύγιο, αφού τρία πρόσωπα μπήκαν στην μέση με αποτέλεσμα η απιστία να δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, πολύ γνωστό μοντέλο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, καθώς όπως εξομολογήθηκε ο επί 4 χρόνια σύζυγό της την έχει απατήσει όχι μία αλλά παραπάνω φορές.

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Ο λόγος για την Εmily ratajkowski, η οποία μίλησε ανοιχτά για τις απιστίες του συζύγου της, Sebastian Bear. Η Emily κατέθεσε την Πέμπτη 8/9 αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, ωστόσο, όπως γνωστοποιήθηκε υπάρχουν ακόμη θέματα προς επίλυση. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2018, έχει αποκτήσει ένα αγοράκι που ήρθε στον κόσμο το 2021. Ωστόσο, πολύ γρήγορα έσκασαν τα πρώτα σύννεφα πάνω από το γάμο τους.

Emily Ratajkowski Sebastian Bear
Instagram/emily_ratajkowski_official

Μετά το χωρισμό ήρθαν φήμες για νέα σχέση

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βγήκε στην επιφάνεια η είδηση πως το πασίγνωστο μοντέλο, Εmily ratajkowski, όπου σαρώνει στις πασαρέλες πήρε διαζύγιο από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, λόγω της απιστίας του.

Πλέον, ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στα καλύτερά της μιας και έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στα ξένα Μέσα ο γνωστός ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία και σίγουρα την "άρπαξε" από τα μαλλιά.

Ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ρατακόφσκι

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του χολιγουντιανού σταρ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και διέψευσε ότι υπάρχει το συγκεκριμένο ειδύλλιο. Ο Brad Pitt αυτή την περίοδο είναι single και σίγουρα δεν θέλει να βγει η προσωπική του ζωή εκτός ιδιωτικότητας.

Εξωτερική/ Εσωτερική φωτογραφία: Instagram/ emrata & bradpittofflcial