Πρώτη μέρα σχολείο για τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού - Η τρυφερή φωτογραφία με τον Σάββα και την Αναστασία

Και οι δυο έχουν μεγαλώσει πολύ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/dutchesss_
Instagram/dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2014, ενώ στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στη Μύκονο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά τον Σάββα που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 2018και την Αναστασία που ήρθε στον κόσμο στις 26 Σεπτεμβρίου 2019.

Μπορεί η παρουσιάστρια - μοντέλο να επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από το Πρωινό (δείτε την τηλεθέαση που σημειώνει), ωστόσο μετά την εκπομπή περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένεια της.

Η ανάρτηση τη Δούκισσας με τα παιδιά της

Χθες Κυριακή 11/9 μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Σάββα και την Αναστασία, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Ήρθε η ώρα για την επιστροφή στο σχολείο… ανάμεικτα συναισθήματα
Καθαρά Δοντάκια
Καθαρά Χεράκια
Καθαρά Πατουσίνια
Τεράστια αγκαλιά
Δυνατό φιλί
Αγάπη & Όνειρα Γλυκά
Σας αγαπώ μωράκια μου...καλή μας αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει

Αρκετοί έχουν παρατηρήσει κάτι διαφορετικό που έχει η Δούκισσα Νομικού στο πρόσωπο της. Η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει λεπτό την πάθηση από την οποία πάσχει, η οποία ωστόσο τώρα που έχει μεγαλώσει δεν φαίνεται τόσο έντονα, ειδικά στις δημόσιες εμφανίσεις της. Συγκεκριμένα, τα μάτια της έχουν διαφορετικό χρώμα, το ένα είναι μπλε και το άλλο πράσινο και πρόκειται για μια σπάνια πάθηση.

«Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας και οι περισσότεροι με ρωτάτε για τα μάτια μου, ναι έχουν διαφορετικό χρώμα το ένα είναι πράσινο το άλλο μπλε… μικρή φαινόταν πολύ πιο έντονα τώρα όχι τόσο. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα οι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί το θεωρούσαν μάλλον “ελάττωμα”; Kάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν.

Πάντως άργησα να συνειδητοποιήσω ότι μας κάνει να διαφέρουμε είναι το πλεονέκτημα μας το να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας μην προσπαθείς να κρύψεις ότι σε κάνει ξεχωριστό ανάδειξε το μην προσπαθείς να γίνεις όπως όλοι», είχε εξομολογηθεί η Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της.

Δούκισσα Νομικού

Τι είναι η πάθηση

Η ετεροχρωμία (heterochromia), γνωστή επίσης ως heterochromia iridis, είναι κατάσταση κατά την οποία το χρώμα της ίριδας του ενός ματιού είναι διαφορετικό από το χρώμα της ίριδας του άλλου. Το φαινόμενο αυτό λέγεται ολική ετεροχρωμία (ολική ετεροχρωμία).

Υπάρχει επίσης και το φαινόμενο κατά μόνο ένα τμήμα της ίριδας έχει διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη και αυτό αποκαλείται «μερική ετεροχρωμία» (partial heterochromia).

Η ετεροχρωμία, είτε ολική, είτε μερική, σχετίζεται με τη συγκέντρωση μελανίνης στην ίριδα του ματιού ή σε τμήμα της και οφείλεται σε γονιδιακή κληρονομικότητα, ή προκαλείται από ασθένεια ή τραυματισμό. Για την ιστορία , να πούμε πως ο μικρός Σάββας δεν έχει ετεροχρωμία ίριδας αφού έχει κληρονομήσει τα καστανά μάτια του πατέρα του!