Πήγαν να πιαστούν στα χέρια - Νέο επεισόδιο τσακωμού του Snik με άγνωστο έφηβο στο δρόμο

«Ζήτα συγγνώμη» του φώναζε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πήγαν να πιαστούν στα χέρια - Νέο επεισόδιο τσακωμού του Snik με άγνωστο έφηβο στο δρόμο

Ξανά πρωταγωνιστής σε νέο καυγά έγινε πριν μερικές ώρες ο Snik, ο οποίος τσακώθηκε μες την μέση του δρόμου με έναν άγνωστο έφηβο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγες μέρες μετά τον καυγά live του στην Κατερίνη, ο γνωστός τράπερ εθεάθη μαζί με τον συνεργάτη του YT στην Πλατεία Ελευθερίας και την κοπέλα του, Γιώτα Ιωαννίδου, όπου τσακώθηκε άσχημα με ένα παιδί. Το εν λόγω βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ο Snik με τον φίλο του να μιλάνε σε έντονο ύφος με τον έφηβο, οποίος ακούγεται να λέει «δεν νιώθω μάγκας», ενώ ο φίλος του Snik τον ρωτάει γιατί μιλάει έτσι με εκείνον να απαντά για πλάκα.

«Τι για πλάκα; Για πλάκα μιλάς έτσι ρε» φώναζε ο Snik και αμέσως μετά του ζητήσανε να πει συγγνώμη, με τον νεαρό να απαντά: «Γιατί να πω συγγνώμη, δεν θέλω να πω συγγνώμη».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το επεισόδιο δεν έλαβε μεγαλύτερες εκτάσεις.

Το βίντεο με τον νέο καυγά του Snik

«Μου είστε αντιπαθέστατη...» - Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από τον SNIK για την Ελεονώρα Μελέτη

''Χαμό'' φαίνεται να έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά ο SNIK, o οποίος μετά από μια σειρά stories, που έκανε από τον λογαριασμό του στο instagram εξέφρασε, πως αντιτάσσεται στα κανάλια και στους δημοσιογράφους.

Τα όσα ανέφερε λοιπόν, σχολιάστηκαν από την εκπομπή ''Mega καλημέρα'' με την Μελέτη και το πάνελ της να δείχνουν το κατά πόσο εκτιμούν τον τράπερ. Τα σχόλια τους δεν άκουσε ο ίδιος και στη συνέχεια (6/9) απάντησε με πολλά stories κάνοντας και εκείνος εμφανές από τη μεριά του, πως δε συμπαθεί καθόλου την Ελεονώρα.

«Είδα τώρα ένα δημοσίευμα που λέει η κ. Μελέτη ότι δίνω λεφτά σε κάμερες και ότι κανονικά αν έπρεπε να βοηθήσω, δεν θα έπρεπε να το δείχνω στην κάμερα. Αυτό έτυχε, ένας άνθρωπος ζήτησε λεφτά και έδωσα λεφτά. Έχω δώσει πολλά λεφτά πίσω από τις κάμερες που δεν τα ξέρετε κ. Ελεονώρα Μελέτη, ούτε σκοπεύω και να τα πω.

Αντιθέτως που εσείς τόσο καιρό δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε. Σε εσάς στην εκπομπή σας δεν θα ερχόμουν ούτε με πολλά λεφτά. Καλές δουλειές, καλή σεζόν σας εύχομαι φέτος.

Ελπίζω να ανέβουν και τα νούμερά σας. Εντάξει; Πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας. Είτε είναι στην κάμερα είτε όχι το να βοηθάς έναν συνάνθρωπό σου, δεν θα πρέπει να το κρίνετε. Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας και θέλω να πω ότι μου είστε αντιπαθέστατη. Όπως και σε πολύ άλλο κόσμο! Τα φιλιά και πάλι.

Μπορεί να ρωτήσετε το Make A Wish και άλλους οργανισμούς το τι κάνω πίσω από την κάμερα και δεν θέλω να το δείξω. Το μίσος θα φέρει μόνο μίσος. Τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε Cancel κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε Cancel. Καθίστε στα αυγά σας γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει.

Δεν είμαστε στο 90 που βλέπατε τηλεόραση. Λοιπόν ο καθένας να κάνει τη δουλειά του, ο καθένας κάνει λάθη αλλά να κάτσει στα αυγά του».

TAGS