Ετοιμάζει νέα σειρά μετά τις Σέρρες ο Γιώργος Καπουτζίδης - Σε ποιο κανάλι θα προβάλλεται

Η αποκάλυψή του στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ετοιμάζει νέα σειρά μετά τις Σέρρες ο Γιώργος Καπουτζίδης - Σε ποιο κανάλι θα προβάλλεται

Μια νέα σειρά ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης μετά τις "Σέρρες", που θα αρχίσουν να προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 σε λίγες μέρες. Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και αποκάλυψε το νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα, ενώ μίλησε και για την απώλεια του Πάνου Νάτση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως στην νέα αυτή σειρά δεν θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος, ενώ θα τη δούμε κι αυτή μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για την νέα σειρά που ετοιμάζει

«Θα γυρίσω κι άλλη σειρά για το ΑΝΤ1+, αλλά δεν θα παίξω εγώ. Δεν θέλω να παίζω, μ’ αρέσει πιο πολύ αυτή η ζωή, δεν βρίσκω ιδιαίτερη χαρά στο να παίζει και να με χειροκροτούν. Έχω πάρει πολλή αγάπη και πολλή εκτίμηση απ’ τον κόσμο, είμαι πολύ χορτασμένος.

Έχω κάνει όλα τα πράγματα που ήθελα στην τηλεόραση, ίσως και περισσότερα. Δεν ξέρω αν οι Σέρρες θα παίξουν στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1 και δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν θα το αποφασίσω εγώ. Εγώ νομίζω ότι αν ο ΑΝΤ1+ θέλει να χτίσει το κοινό του πρέπει να κρατήσει εκεί τις σειρές που γυρίζει εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Γιατί ζήτησε την απομάκρυνση του από την Eurovision;

Η φετινή Eurovision μπορεί να είχε μια προβλέψιμη νίκη, αυτή της Ουκρανίας, αλλά είχε πολλά ευτράπελα που ακολούθησαν στη συνέχεια. Και μπορεί οι περισσότεροι να στάθηκαν δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη για το ομοφοφικό σχόλιο που δέχτηκε, ωστόσο αρκετοί ήταν και οι επικριτές του.

Όμως μόνο ένας εξέφρασε ελεύθερα τη δυσαρέσκειά του προς την παρουσίαση του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ του ζήτησε και δημόσια να αποσυρθεί.

Αμέσως μετά το τέλος και της μετάδοσης του Β' Ημιτελικού ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος ήταν από τους πρώτους που εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για την παρουσίαση της βραδιάς κυρίως από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Θα το πω όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ. Η παρουσίαση του σημερινού ημιτελικού ήταν απαράδεκτη. Νομίζω ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει τελικά να αποσυρθεί. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό. Παρασύρει και την Κοζάκου στην δική του ατμόσφαιρα που είναι λάθος, λάθος, λάθος. Η ΕΡΤ πρέπει κάτι να κάνει», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook

Ενώ τη δημοσίευσή του αυτή σχολίασε και στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα». «Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο.

Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…», δήλωσε σχετικά ο Αντώνης Καρατζίκος Καρατζίκος.