Ανάμεσά τους και η Άντζελα Δημητρίου - Τα πρόσωπα που βρίσκονται ένα βήμα πριν πουν το "ναι" για το J2US

Θα συζητηθούν αρκετά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανάμεσά τους και η Άντζελα Δημητρίου - Τα πρόσωπα που βρίσκονται ένα βήμα πριν πουν το

Ο νέος κύκλος του J2US αναμένεται σε λίγο καιρό να ξεκινήσει μέσα από την συχνότητα του ALPHA και πολλά είναι τα πρόσωπα που θα δούμε να πειραματίζονται με την φωνή τους.

Τα πρόσωπα που θα δούμε φέτος στο J2US

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, ανάμεσα σε αυτούς που είναι ένα βήμα πριν κλειδώσουν την συμμετοχή τους στο μουσικό σόου είναι η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Ανδρομάχη.

Μάλιστα, πολύ κοντά στο "ναι" φαίνεται πως είναι και η Άντζελα Δημητρίου, η Φωτεινή Δάρρα, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Ναταλί Κάκκαβα.

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα πρόσωπα που φημολογούνται πως θα συμμετέχουν.

Η επιθυμία της Ναταλίας Γερμανού να είναι κριτής στο J2US

Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» πριν τη χθεσινή της πρεμιέρα και της απέσπασε δηλώσεις σχετικά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά και για τις προτάσεις που είχε δεχτεί. Η ίδια παραδέχτηκε ότι ήθελε να είναι κριτής στο Just the Two of Us, ωστόσο δεν μπορεί λόγω έλλειψης χρόνου.

Ερωτήθηκε επίσης και για το πως βλέπει το γεγονός ότι απέναντί της στην ίδια τηλεοπτική ζώνη θα έχει τη Μαρία Μπακοδήμου με την νέα της εκπομπή «Γεια σου», με την πετυχημένη παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις τους και τα συναισθήματά της.

Στην ερώτηση λοιπόν που δέχτηκε και αφορούσε την φημολογούμενη πρόταση από το παιχνίδι ανέφερε:

«Δεν θα σας το απαντήσω γιατί αυτό αφορά το σόου και τον Νίκο Κοκλώνη. Αν είχα χρόνο να είμαι στο J2US, θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Είναι πολύ ωραία εκπομπή».