Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπούκαρε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου - Έλυσαν on air την παρεξήγησή τους

«Κι ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχει στεναχωρηθεί η μια από την άλλη...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπούκαρε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου - Έλυσαν on air την παρεξήγησή τους

Μια παρεξήγηση μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με την δεύτερη το πρωί της Δευτέρας 12/9 να μπουκάρει στο πλατό της Super Κατερίνα προκειμένου να λύσουν τα προβλήματά τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της στο Happy Day σχολίασαν τα όσα είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ωστόσο, η Κατερίνα φαίνεται πως ενοχλήθηκε αρκετά από τα σχόλια αυτά για αυτό και εξέφρασε on air τα παράπονά της (δείτε εδώ το βίντεο).

Για αυτό και σήμερα θέλησαν κατά την διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου να λύσουν κάθε παρεξήγηση.

Έλυσαν on air την παρεξήγησή τους Καινούργιου - Τσιμτσιλή

«Θέλω να λυθεί μια παρεξήγηση επειδή μου στέλνουν και πολλά μηνύματα. Επειδή και εγώ είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη, όλα αυτά τα χρόνια και σε άλλο κανάλι που ήμουν, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τη Σταματίνα και με την εκπομπή της και την αρχισυντάκτριά της τη Μαίρη Παλιαλέξη. Δηλαδή ό,τι είναι το λέμε στον αέρα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, πρέπει να το πούμε. Σε καμία περίπτωση δε μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε με τη μια τηλέφωνο. Είσαι μια κυρία» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σταματίνα με τη σειρά της είπε: «Γενικώς όταν υπάρχει μια παρεξήγηση τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχει στεναχωρηθεί η μια από την άλλη, χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε η μια την άλλη τηλέφωνο και να το λύσουμε».

Μάλιστα, είχε ήδη προηγηθεί μια τηλεοπτική τους συνάντηση το πρωί, μιας και η Κατερίνα Καινούργιου συνδέθηκε ζωντανά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Το σχόλιο από το οποίο ξεκίνησε η παρεξήγηση

Στην 7/9 εκπομπή Super Κατερίνα, η Καινούργιου έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Στις αποκαλύψεις αυτές αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλια και να αναφέρει πως ένιωσε άβολα όταν το είδε, ωστόσο, η Κατερίνα είπε όσα είπε αυθόρμητα.

«Έβλεπα λίγο αυτή τη συζήτηση που έγινε με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τη σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ένιωσα λίγο άβολα παιδιά. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Θεωρώ ότι η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ένα κορίτσι που έχει προχωρήσει τη ζωή της κι όπως είπε, δεν ήταν για εκείνη η πιο σοβαρή της σχέση, τι χρειάζεται να επικοινωνήσει αυτές τις λεπτομέρειες, όπως το ότι δεν τον ήθελε ο πατέρας της;» είπε αρχικά.

«Κατ’ αρχήν, αν έχει μία τέτοια διαφωνία ο πατέρας σου, δεν μένεις τρία χρόνια με έναν άνθρωπο. Εγώ πιστεύω ότι η Κατερίνα το είπε όντως αυθόρμητα και είμαι σίγουρη ότι με τον τρόπο της ίσως κατάλαβε πως δεν ακούστηκε πολύ ωραίο. Επειδή είναι ένα κορίτσι που τιμά τις επιλογές της και όλοι είχαμε παρελθόν πριν τον άνθρωπο με τον οποίο κάναμε οικογένεια. Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε το παρόν και το μέλλον να είναι ο άνδρας που διαλέξαμε».

«Όταν τελειώνει μία ιστορία το να λες ότι δεν τον ήθελε η μάνα σου, η ξαδέρφη σου δεν χρειάζεται. Σέβεσαι τις επιλογές σου γιατί με έναν άνθρωπο έχεις υπάρξει 2, 3, 5 χρόνια μαζί» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.