Ξέσπασε σε κλάματα με διαγωνιζόμενη η Βίκυ Καγιά - Το νέο trailer για το GNTM 5

"Σαν και εσένα δεν..."

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα με διαγωνιζόμενη η Βίκυ Καγιά - Το νέο trailer για το GNTM 5

Πρεμιέρα στο STAR πρόκειται να κάνει το GNTM την Δευτέρα 19/9 και μπορεί πολλοί να λένε πως η Σοφία Χατζηπαντελή τσακώθηκε με την κριτική επιτροπή και αποχώρησε, ωστόσο, εμείς θα την δούμε κανονικά στις audition. Πολλές γυναίκες που θα περάσουν από το casting πρόκειται να τους αναστατώσουν όλους, ενώ ορισμένες θα συγκινήσουν τους κριτές.

Μια συγκεκριμένη μάλιστα παίκτρια μεγάλης ηλικίας, θα συγκινήσει πολύ την Βίκυ Καγιά και θα την κάνει να "λυγίσει". Όπως είδαμε μάλιστα στο trailer που κυκλοφόρησε, δεν θα καταφέρει να κρατήσει τα δάκρυα της και θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Το trailer του GNTM 5

Το spoiler για την πρώτη διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το GNTM

Στο νέο κύκλο λοιπόν όπως μας έχουν μαρτυρήσει και οι κριτές η βεντάλια του diversity ανοίγει ακόμα περισσότερο για αυτό και θα δούμε κορίτσια κάθε ηλικίας και στυλ.

Οι τυχερές έχουν ήδη επιλεγεί αφού τα γυρίσματα έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι και μάλιστα έχουν γίνει και αρκετές αποχωρήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η πρώτη αποχώρηση του GNTM 5 έγινε με «επεισοδιακό» τρόπο αφού το μοντέλο που θα δούμε να ανοίγει την πόρτα και να αποχωρεί από τη βίλα θα το κάνει με την θέλησή της και όχι μετά από επιλογή των των κριτών. Θα δούμε, δηλαδή από τις αρχές ένα σκηνικό έντασης.

Μάλιστα φημολογείται πως το μοντέλο αυτό θα είναι μία από τις πιο μεγάλες σε ηλικία αφού η διαφοροποίηση στον φετινό κύκλο είναι ότι έχει ανέβει κατά πολύ το ηλικιακό όριο.