"Σκοτωμός" στην επιτροπή του GNTM - Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε νωρίτερα η Σοφία Χατζηπαντελή από το ριάλιτι του STAR

Τι συνέβη μεταξύ εκείνης και των υπόλοιπων μελών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει σε λίγες μέρες ο νέος κύκλος του GNTM 5, ο οποίος θα είναι φανερά ανανεωμένος, καθώς επιστρέφει η Βίκυ Καγιά, η κριτική επιτροπή θα είναι διαφορετική ενώ μάλιστα θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες, οι οποίες θα είναι και μεγαλύτερης ηλικίας.

Τι συνέβη με την Σοφία Χατζηπαντελή και το GNTM 5

Ωστόσο, έχει δημιουργηθεί αρκετός ντόρος γύρω από το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία είχε κάνει συμφωνία για να είναι στην επιτροπή για μερικά επεισόδια, όσο διαρκούν δηλαδή οι auditions. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων υπήρξαν μερικές εντάσεις μεταξύ των μελών της επιτροπής για αυτό και η συνεργασία της με το STAR ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Κατά την διάρκεια, επιπλέον, του παιχνιδιού θα δούμε και μερικούς guest κριτές, μια εκ των οποίων είναι σίγουρα η Βίκυ Κουλιανού. Τέλος, αναφορικά με τις υποψήφιες μεγαλύτερης ηλικίας, μόνο μλια μητέρα ηλικίας 40-45 ετών, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και συνεχίζει στο παιχνίδι, όπως και μια νεαρή κοκκινομάλλα, που έχει προκαλέσει τον κακό χαμό!

Σοφία Χατζηπαντελή GNTM 5
instagram / sophiahadjipanteli

"Aνυπομονώ για την ενόχληση που θα νιώσουν...''

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM και με ένα story θέλησε να μοιραστεί τις προθέσεις της για τη νέα σεζόν, που αναμένεται να μην ευχαριστήσουν και πολύ το ελληνικό κοινό. Η ιδιότροπη κριτής πάντως φαίνεται να ανυπομονεί για τις αντιδράσεις που θα σηκώσουν οι αποφάσεις της καθώς, όπως έχει αποδείξει της αρέσει να προκαλεί.

Η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων κρίθηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή της στο φετινό κύκλο, κυρίως λόγω των πυκνών φρυδιών της και του ντυσίματός της, που από πολλούς θεωρήθηκε ότι γίνεται απλά και μόνο για να προκαλεί. Πρόσφατα με αφορμή νέα σχόλια που δέχτηκε για την εξωτερική της εμφάνιση είπε να υπενθυμίσει στους επικριτές της ποια είναι και τι έχει πετύχει στην καριέρα της.

Ποζάροντας άνετη στο φακό με ολόσωμη λάτεξ φόρμα και πανύψηλα παπούτσια με στρας έγραψε στην ανάρτησή της:

«Aυπομονώ για την ενόχληση που θα νιώσουν οι 'Ελληνες τηλεθεατές, με το πόσο αγαπώ τα στοιχεία που μισούν στα μοντέλα».