Έμεινε άφωνη η Σκορδά - Μείον 10 κιλά και αγνώριστος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο πλατό του ΣΚΑΙ

Τα έχασε μέσα σε 3 μήνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έμεινε άφωνη η Σκορδά - Μείον 10 κιλά και αγνώριστος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο πλατό του ΣΚΑΙ

Η Φαίη Σκορδά έχει στην κουζίνα της έναν από τους πιο δυνατούς μάγειρες της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, τον οποίο υποδέχτηκε στο πλατό με έναν τεράστιο χαμόγελο και τα καλύτερα λόγια.

«Είναι ωραίος, είναι ψηλός, είναι ένας από τους καλύτερους σεφ στην Ελλάδα, δεν το έχει ξανά κάνει σε πρωινή εκπομπή αλλά είναι μαζί μας, στο Πρωινό μας!», είπε η παρουσιάστρια και τον υποδέχτηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ - δείτε το βίντεο.

Λίγο μετά την πρεμιέρα οι δυο τους πήγαν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν, ωστόσο, η Φαίη θέλησε να τον ρωτήσει και για την αλλαγή στην εμφάνιση του, αφού έχε αδυνατίσει πολύ.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε πως μέσα σε 3 μήνες κατάφερε να χάσει 10 κιλά, ωστόσο, δεν θέλησε να αναφέρει το πως.

Μείον 10 κιλά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Τι είχε πει για την διατροφή του στην καραντίνα

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot είχε βρεθεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος λίγο μετά την πρώτη καραντίνα το 2020. Ο επιτυχημένος σεφ μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αλλάξει κατά πολύ το σώμα του φτιάχνοντας την διατροφή του. Η απόφαση του αυτή λοιπόν, τον έκανε να μείνει μισός.

Ο αγαπημένος σεφ που κινδύνεψε τρεις φορές να πεθάνει όπως έχει εξομολογηθεί, ανέφερε πως περιόρισε ένα τρόφιμο που τρώμε όλοι σχεδόν καθημερινά και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα.

«Εγώ αδυνάτισα μέσα στην καραντίνα. Δεν έκανα δίαιτα. Περιόρισα πάρα πολύ το κρέας γιατί έτρωγα πάρα πολύ.
Έτρωγα δύο φορές την ημέρα, 7 μέρες τη βδομάδα και ξεκίνησα και διάδρομο. Και πέτυχε. Ξεφούσκωσα δεν είναι ότι έχασα κιλά», είχε μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος σεφ.

Δημήτρης Σκαρμούτσος κιλά διατροφή