Πρωινό μας: "Με έχετε και περιμένω τόση ώρα εδώ πέρα" - Τα παράπονα του Στέλιου Ρόκκου στην Φαίη Σκορδά

Τι συνέβη μεταξύ του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας στην πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρωινό μας:

Πολλοί ήταν αυτοί που ευχήθηκαν στην Φαίη Σκορδά για την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ, μιας και έκανε σήμερα 12/9 πρεμιέρα και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο γνωστός τραγουδιστής της έστειλε της ευχές του για καλή αρχή και μάλιστα εμφανίστηκε και σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα παράπονά του.

Τα παράπονα του Στέλιου Ρόκκου στην Φαίη Σκορδά

«Με έχετε και περιμένω τόση ώρα εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Αμέσως μετά, μίλησε για την έκθεση που έκανε στη Μύκονο και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Μάλιστα, ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε σε μια ερώτηση της Φαίης Σκορδά με χιούμορ, όμως δεν το κατάλαβε.

«Μάλλον έχεις τόσο άγχος που δεν πιάνεις το χιούμορ μου», της είπε ο Στέλιος Ρόκκος με την παρουσιάστρια να απαντά: «Δεν φταίει το άγχος. Έχω μια καθυστέρηση, είναι το χαρακτηριστικό μου».

Το είπε, δεν κρατήθηκε: Το καρφί της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα του Πρωινού μας για το Γιώργο Λιάγκα

Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια η παρουσιάστρια έλυσε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 και έκλεισε στο κανάλι του Φαλήρου και την εκπομπή "Πρωινό μας". Τι σας θυμίζει αυτός ο τίτλος; Μην το πείτε, ξέρουμε!

Με το καλημέρα σας, λοιπόν, η Φαίη στο πρόλογο της εκπομπής με μια ατάκα άφησε ξεκάθαρους υπαινιγμούς αλλά και την πικρία της να φανεί, όσον αφορά τον κάποτε συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα.

«Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνιας πρεμιέρες δε συνηθίζεται ποτέ το ξέρετε. Αλλά αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου λείψατε, μου έλειψε να... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr