"Καλωσόρισες στον ΣΚΑΙ" - Οι on air ευχές της Χριστίνας Σούζη στην Φαίη Σκορδά για το Πρωινό Μας

Συγκινημένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολλά ήταν τα πρόσωπα που έσπευσαν να ευχηθούν καλή αρχή στην Φαίη Σκορδά, η οποία σήμερα 12/9 το πρωί έκανε πρεμιέρα μέσα από την νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΙ, "Πρωινό μας".

Αφού καλωσόρισε την ομάδα της (δείτε εδώ ποιος είναι ο μάγειρας) ξεκίνησε την ροή της εκπομπής, κατά την διάρκεια της οποίας εμφανίστηκε και η γνωστή μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη, η οποία θα μοιράζεται τις προβλέψεις της για τον καιρό κάθε εβδομάδα.

Πρώτα πρώτα φυσικά της ευχήθηκε καλή αρχή και την καλωσόρισε στο ΣΚΑΙ, ενώ είπε και τα καλύτερα για την ομάδα της, με την παρουσιάστρια να είναι εμφανώς συγκινημένη.

Οι ευχές της Χριστίνας Σούζη στην Φαίη Σκορδά για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

Τα παράπονα του Στέλιου Ρόκκου στην Φαίη Σκορδά

Πολλοί ήταν αυτοί που ευχήθηκαν στην Φαίη Σκορδά για την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ, μιας και έκανε σήμερα 12/9 πρεμιέρα και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο γνωστός τραγουδιστής της έστειλε της ευχές του για καλή αρχή και μάλιστα εμφανίστηκε και σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα παράπονά του.

«Με έχετε και περιμένω τόση ώρα εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Αμέσως μετά, μίλησε για την έκθεση που έκανε στη Μύκονο και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Μάλιστα, ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε σε μια ερώτηση της Φαίης Σκορδά με χιούμορ, όμως δεν το κατάλαβε.

«Μάλλον έχεις τόσο άγχος που δεν πιάνεις το χιούμορ μου», της είπε ο Στέλιος Ρόκκος με την παρουσιάστρια να απαντά: «Δεν φταίει το άγχος. Έχω μια καθυστέρηση, είναι το χαρακτηριστικό μου».