"Τα άλλαξε όλα η τραγουδίστρια χαμός" - Η αντίδραση της Μελίνας Ασλανίδου για τα δημοσιεύματα περί πλαστικών

Γέλασε μέχρι και το πάνελ του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Την Μελίνα Ασλανίδου συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής Πρωινό και ο Γρηγόρης Μπάκας, την ώρα που θα ταξίδευε για τη συνέχεια της περιοδείας της (δείτε εδώ). Μεταξύ άλλων την ρώτησε για τα δημοσιεύματα που γράφουν πως έχει κάνει πλαστικές και από τότε που της έκανε είναι αγνώριστη στο πρόσωπο.

Η αντίδραση της Μελίνας Ασλανίδου για τις πλαστικές

«Τι γράφουνε; Τα άλλαξε όλα η τραγουδίστρια, αγνώριστη μετά τις πλαστικές. Γελάω με αυτά τι να κάνω να κλάψω; Και καλά κάνουνε, οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους. Οι γυναίκες έχουν πάρα πολλά, κυρίως οι γυναίκες που έχουν να προσέξουν τα παιδιά τους, τον άντρα.. κάτσε φίλες μου, κάτσε πρέπει να προσέχει η γυναίκα τον εαυτό της», είπε αρχικά.

«Όσον αφορα για τη μύτη της, ανέφερε: «Τη μύτη την έχω από τότε που γεννήθηκε, δεν την πειράζω», συνέχισε.

Το πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ

Η Μελίνα Ασλανίδου αποτελεί μία από τις καλύτερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ μετρά πολλά χρόνια καριέρας, γεμάτα με επιτυχίες και εκπληκτικές συνεργασίες. Η ίδια φέτος το καλοκαίρι συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα και η απήχηση του κόσμου είναι μεγάλη.

Η ίδια μάλιστα είναι και εξαιρετικά στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Τους τελευταίους μήνες, η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς έχει χάσει κάποια κιλά (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν).

Κάπως έτσι, η Μελίνα Ασλανίδου δε δίστασε να ανεβάσει και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ στο σπίτι της, ενώ δεν έχει χρησιμοποιήσει και καθόλου φίλτρα.

Μελίνα Ασλανίδου χωρίς μακιγιάζ