Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έφερε δεκάδες αντιδράσεις στο Instagram - "Μετά από τόσες αναβολές..."

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/mhatzigiannis
Instagram/mhatzigiannis

Με ανακοίνωση που έφερε δεκάδες αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς του φίλους, έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής μέσα από το προφίλ του μοιράζεται αρκετές του στιγμές, κυρίως όμως στιγμές που αφορούν τα επαγγελματικά του.

Έτσι, πριν από μερικά λεπτά ανακοίνωσε πως συνεχίζει την ευρωπαϊκή του περιοδεία μετά από πολλές αναβολές αλλά και τις ολιγοήμερες διακοπές του, με αναλυτικά τις χώρες που θα τραγουδήσει και θα μαγέψει το κοινό με τις επιτυχίες του.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

"Μετά από τόσες αναβολές λόγω covid,τ ο πρώτο σκέλος της ευρωπαϊκής μας περιοδείας οριστικά, από 14 έως 25 Οκτωβρίου. Υπέροχες αίθουσες, πανέμορφες πόλεις περιμένουμε όλοι μας να βρεθούμε από κοντά!", έγραψε χαρακτηριστικά και όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως ανυπομονούν.

Εκείνος και οι γάτες του - Το σπίτι που μένει μετά τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η ζωή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, χωρίς αμφιβολία άλλαξε σημαντικά μετά τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δυο τους ήταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρώην ζευγάρι έμενε μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες). Πλέον δεν μένουν μαζί και ο τραγουδιστής έχει βρει έναν δικό του χώρο.

Μαζί του φυσικά έχει πάρει τους δύο αγαπημένους γάτους του. Η αγάπη του άλλωστε για τα ζώα είναι πολύ μεγάλη και το αποδεικνύει πολύ συχνά. Κάπως έτσι, ο ίδιος πριν από μερικές μέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία υπέροχη φωτογραφία μέσα από το νέο σπίτι που μένει μαζί με τους γάτους του.

«Τα παλικάρια μου κι εγώ μετά το πρωινό ξύπνημα...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι