"Μάκη δεν μπορώ να..." - Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το περιστατικό στο σπίτι τους με τον Παντζόπουλο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Με αφορμή την συζήτηση που είχαν στο πλατό της εκπομπής σχετικά με την Εθνική ομάδα μπάσκετ η οποία πέρασε στους 8, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως κάθισε με τον Ματέο Παντζόπουλο στο σπίτι τους για να παρακολουθήσουν τον χθεσινοβραδινό αγώνα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια η οποία πολλές φορές έχει αναφερθεί στη σχέση τους και δημόσια, αφού μετά από τόσα χρόνια και την απόκτηση της κόρης τους, δεν το κρύβει, αποκάλυψε την αντίδραση που είχε όταν έβλεπε το σκορ.

Τι είπε η Μενεγάκη στον Παντζόπουλο

"Μάκη δεν μπορώ να παρακολουθώ άλλο, αγχώθηκα. Θέλω να κοιμηθώ το βράδυ", είπε η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της να ξεσπάνε σε γέλια.

Πότε θα παίξει Ελλάδα - Γερμανία

Είναι γεγονός, πως η Εθνική ομάδα μπάσκετ απέκλεισε την Τσεχία και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2022, με τον Γιάννη Αντετοκουμπο να αποτελεί ένα δυνατό χαρτί σε ότι αφορά την πρόκριση αλλά και τους μελλοντικούς αγώνες.

H ώρα και η μέρα μετάδοσης του αγώνα, οι οποίες και γνωστοποιήθηκαν από την διοργανώτρια αρχή, με το Ελλάδα – Γερμανία να διεξάγεται την Τρίτη 13/9 στις 21:30 από την ΕΡΤ1. Εκτός από τον σημαντικό αγώνα της Εθνικής, άλλοι 3 προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τη ίδια ημέρα αλλά και την Τετάρτη 14/9.

Στο άλλο ζευγάρι της αυριανής ημέρας θα έρθουν αντιμέτωπες Ισπανία και Φινλανδία (13/9, 18:15) ενώ το πρόγραμμα των προημιτελικών θα κλείσει την Τετάρτη με άλλα δύο παιχνίδια. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία (14/9, 18:15) αλλά και το βραδινό Σλοβενία – Πολωνία (14/9, 21:30).