«Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα» - Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα για το κίνημα #metoo

«Οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα» - Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα για το κίνημα #metoo

Το πρωί τηε Δευτέρας (12/9) η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη όταν ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo όπου συνεχίζει να απασχολεί η ίδια δεν δίστασε να εκφέρει την δική της άποψη. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα έχει απαχολήσει ιδιαίτερα με τις δηλώσεις της.

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα

«Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά, δεν μπορούν να τρέχουν από πίσω τους συνέχεια, όλη αυτή η δημοσιότητα έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους.

Βλέπω τον Πέτρο ότι έχει γίνει… ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περπατήσει, η γυναίκα αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου»;«Αν η Δικαιοσύνη το αποφανθεί, τότε θα πρέπει να λυπηθούμε και τις γυναίκες. Μέχρι τώρα κάνουμε τηλεδίκες και δικάζουμε εμείς».

«Μη με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη» - Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα και ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά άρχισαν την συζήτηση τους, με το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη και τις δηλώσεις που είχε κάνει η ηθοποιός που είχαν προκαλέσει σάλο σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του.

«Μία γυναίκα αντισυμβατική που πήρε τον ταύρο και τον έπιασε από τα κέρατα γιατί να πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις δηλώσεις που φάνηκαν σε κάποιους υποστηρικτικές του Πέτρου Φιλιππίδη;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με την Βάνα Μπάρμπα να απαντά «Γιατί έτσι αισθάνομαι. Είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω».

«Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο» κατέληξε.