«Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Νίκο Μουτσινά! Είπε...» - "Κόλαφος" ο Τριαντάφυλλος με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ

«Μπορούμε να καθίσουμε με ένα μικρόφωνο και να πούμε τις αλήθειες μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Νίκο Μουτσινά! Είπε...» -

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τον δούμε στο Survivor All Star αλλά κι στο αν θα πήγαινε καλεσμένος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Νίκο Μουτσινά και το Survivor All Star

«Δεν ξέρω αν θα πάω στο Survivor All Star. Έχω πάει στην Acun Medya αλλά δεν τα έχουμε βρει. Δεν έχω απαντήσει ακόμα γιατί περιμένω κάποια στάνταρ πράγματα. Δεν είναι πάντα όλα θέμα χρημάτων. Σε μία ομάδα δεν μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει τα ίδια χρήματα με τον δεξί ή τον αριστερό back.

Άλλα λεφτά παίρνουν οι σταρ κι αυτοί που έχουν ένα όνομα. Ο Μέσι δεν μπορεί να παίρνει τα ίδια χρήματα με έναν παίκτη πιο άσημο. Ο καθένας σύμφωνα με αυτά που έχει δώσει, θα ζητήσει αυτό που πρέπει να πάρει. Αν το πάρει, καλώς, αν όχι δεν πάει.

Όχι δεν θα πήγαινα ποτέ (στον Νίκο Μουτσινά) γιατί είπε πολλά άσχημα πράγματα, τα οποία πείραξαν την οικογένειά μου κι έθιξαν και προσωπικότητες. Αν όμως θέλει, μπορούμε να καθίσουμε με ένα μικρόφωνο και να πούμε τις αλήθειες μας. Σε ουδέτερο κανάλι, όχι στο δικό του» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως θα ήθελε να είναι συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού.

Το υπέρογκο ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο Survivor All Star

Η νέα τηλεοπτική σεζόν στην ουσία ξεκινάει από τις 5/9, με τις πρωινές εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν τα ριάλιτι show της σεζόν! Μπορεί λοιπόν, το Survivor να αργεί ακόμα, όμως μόνο που μιλάμε για All Star έκδοση, το περιμένουν όλοι πως και πως.

Δείτε πόσα ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο All Star, στο Athensmagazine.gr