"Λύγισε" η Μαρία Μπεκατώρου στον αέρα της εκπομπής της Μενεγάκη - «Είπα ότι δεν πρέπει να κλάψω»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε για τη ζωή και την καριέρα της. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να συγκινείται on air.

Η συγκίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου στον αέρα του MEGA

«Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί.

Και λέω πως ότι και να έχει γίνει, για μια φορά δεν πρέπει να κλάψεις. Από χαρά έκλαψα, ήταν τόσο γλυκό! Αλλά σπάνια κλαίω».

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου

Αγωνιώδεις αναμετρήσεις γνώσεων. Αδρεναλίνη που ανεβαίνει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το «The Chase» επιστρέφει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στο MEGA.

Μετά από μία επιτυχημένη πρώτη σεζόν, όπου το «The Chase» έγινε talk of the town στην απογευματινή ψυχαγωγική ζώνη, το τηλεπαιχνίδι που καθηλώνει το κοινό σε όλο τον κόσμο έρχεται με νέο κύκλο… καταδιώξεων και έχουν ήδη ξεκινήσει οι συμμετοχές.

Η Μαρία Μπεκατώρου, πάντα άμεση και ετοιμόλογη, υποδέχεται καθημερινά παίκτες και Chasers σε ένα ανατρεπτικό πινγκ πονγκ ερωτήσεων και απαντήσεων.«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» ακόνισαν τις γνώσεις τους, ανανέωσαν το look τους κι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους παίκτες στα ίσια. Φέτος, οι προσφορές των Chasers κρύβουν εκπλήξεις.
Ποιοι θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τους Chasers και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ;

«THE CHASE»
ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30
KAI ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:30

Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, The Chase