Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση - "Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Μαρία Μπεκατώρου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση -

Η μεταγραφή της Μαρίας Μπεκατώρου στο MEGA ήταν ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά βήματα που έχει κάνει καθώς η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την ίδια ήταν πολύ καλή. Συγκεκριμένα, η ίδια βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «The Chase» όπου όπως φαίνεται έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Να τονίσουμε πως τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι άκρως ικανοποιητικά καθώς το συγκεκριμένο project έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον (δείτε εδώ).

Από την άλλη, η Μαρία Μπεκατώρου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Έτσι, δεν δίστασε να κάνει repost την ανακοίνωση του MEGA για όσους επιθυμούν να στείλουν αίτηση για να συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου

Ανάρτηση Μαρίας Μπεκατώρου

Συγκλονιστικό επεισόδιο The Chase - Δεν άντεξε η Μαρία Μπεκατώρου και δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής

Οι τηλεθεατές του Mega παρακολούθησαν σήμερα το απόγευμα 17/5 ένα από τα πιο απρόσμενα παιχνίδια στο «The Chase», καθώς οι 3 παίκτες έβαλαν τα γυαλιά στο Γεράκι και η Μαρία Μπεκατώρου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και τα δάκριά της.

Μάλιστα οι 3 παίκτες κατάφεραν να κονταροχτυπηθούν ισάξια με το Γεράκι - δείτε εδώ την εξομολόγησή του στην Ελένη Μενεγάκη-, ενώ εκείνος απάντησε πάσο σε αρκετές ερωτήσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα να κερδίζει 9.250 ευρώ. Η οικοδέσποινα χάρηκε τόσο πολύ με την εξέλιξη των πραγμάτων που δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής.

«Ξέρεις τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Συγγνώμη συγκινήθηκα αλλά χάρηκα. Θέλω να συνέλθω» είπε η παρουσιάστρια στο Γεράκι με εμφανή τη συγκίνησή της για τη νίκη των παικτών, που πανηγύριζαν για το απροσδόκητο αποτέλεσμα.