"Στο κλείσιμο αυτής της σεζόν..." - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Γιατί ευχαρίστησε τον κόσμο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή: Instagram / Marina Patouli
Πηγή: Instagram / Marina Patouli

Μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή χρόνια βίωσε η Μαρίνα Πατούλη, καθώς άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα στην Μύκονο, κάτι που ανυπομονούσε πολύ να κάνει. Για αυτό και σχεδόν όλο το καλοκαίρι το πέρασε στο κοσμοπολίτικο νησί, μιας και καθημερινά έδινε το παρών στο μαγαζί της.

Ταυτόχρονα όμως είναι και πολύ ενεργή στα social media για αυτό και πολύ συχνά μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από το κατάστημα, το οποίο φαίνεται πολυτελέστατο και ιδιαίτερο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Έτσι λοιπόν, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που περπατά στα σοκάκια της Μυκόνου.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο κλείσιμο αυτής της καλοκαιρινής σεζόν μέσα από τη νέα μου επιχειρηματική δραστηριότητα,άνοιξαν νέοι ορίζοντες,βίωσα μοναδικές εμπερίες που μου προσέφεραν πρωτόγνωρα συναισθήματα,γνώρισα νεους ανθρώπους από όλα τα σημεία του πλανήτη...Πάνω από όλα όμως εσεις οι φίλοι μου κ οι συνεργάτες μου σε αυτό το υπέροχο επιχειρηματικο ταξίδι συο χώρο της μόδας ,πλημμυρίσατε την ψυχή μου χαρά,έμπνευση κ αγαπη !!!Σας ευχαριστώ!!!».

Το σπίτι της στην Αθήνα

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στη Μύκονο για χάρη του μαγαζιού της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως και στην Αθήνα, διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι το οποίο αντανακλά σε μεγάλο ποσοστό την έντονη προσωπικότητά της.

Η ίδια έχει κάνει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή της μετά από τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη. Το νέο της επαγγελματικό βήμα την έχει ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό, ενώ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τις εμπειρίες που αποκτά καθημερινά στο Νησί των Ανέμων.

Στο πλευρό της έχει πάντα τον αγαπημένο της Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν αν είναι ζευγάρι ή απλοί φίλοι. Όπως και να έχει ωστόσο, ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα, ενώ η παρουσία του Βλάσση Χολέβα στο μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη είναι διαρκής (δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο που τράβηξε).

Μία από τις αλλαγές που έκανε στη ζωή της μετά τον χωρισμό της, η Μαρίνα Πατούλη, ήταν και το σπίτι της. Συγκεκριμένα, έβαλε στο ενοίκιο το σπίτι που είχε στην Πεύκη (δείτε εδώ πόσα χρήματα ζητάει) και μετακόμισε σε ένα καινούργιου.

Προς το παρόν δεν έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το νέο της σπίτι, ωστόσο μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν από μερικούς μήνες μαρτυρά πως και αυτός ο χώρος όπως και ο προηγούμενος, είναι άκρως εντυπωσιακοί.

Μαρίνα Πατούλη σπίτι