«Δεν ξέρω πότε θα μου την "πέσουν"» - Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM 5

«Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω πότε θα μου την

Το πρωί της Δευτέρας (12/9) η Βίκυ Καγιά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star». Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε για την μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5 καθώς η επίσημη ανανκοίνωση από τον σταθμό έχει "σκάσει".

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για την μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5

«Στα “πεσίματα” είμαι πάντα λουσμένη, άβαφη, δεν ξέρω πότε θα μου την πέσουν, δεν έχω βάλει ένα κραγιόν! Πολλούς δημοσιογράφους τους γνωρίζω, δουλεύετε σκληρά για τα θέματά σας οπότε απαντώ», αναφέρθηκε για το γεγονός ότι μιλάει πάντα όταν τη σταματάνε οι δημοσιογράφοι που της την «στήνουν» για δηλώσεις. «Τεράστιες ανατροπές, πιστεύω ότι είμαστε update, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη ότι θα πάνε όλα καλά».

«Όπως δεν τους λείπω, δεν θα μου λείψουν»

Η Βίκυ Καγιά, εν όψει της πρεμιέρας του GNTM 5 που θα συμβεί πιο σύντομα απ' ότι περιμέναμε, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, και αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στο σόου, στην Σοφία Χατζηπαντελή που έχει δημιουργήσει "σάλο" με την εμφάνισή της, αλλά και στους συνεργάτες της, παλιούς και νέους.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως πολλές φορές προτείνει κόσμο στο κανάλι του STAR, αλλά δεν ευθύνεται εκείνη για το αν θα παραμείνουν ή αν θα φύγουν, ενώ όσον αφορά την προηγούμενη κριτική επιτροπή τόνισε πως δεν της λείπουν, όπως δεν λείπει και η ίδια σε αυτούς. Μάλιστα, αποκάλυψε πως λόγω κούρασης έχει αρχίσει να έχει και προβλήματα υγείας.

«Είναι όλο διαφορετικό, γιατί έχει αλλάξει από την ρίζα του. Η παραγωγή είναι άλλη, όλο το μέσα είναι άλλο, όλο το έξω είναι άλλο», είπε αρχικά για το σόου.

Και επισήμανε για την Χατζηπαντελή: «Η δική μου γνώμη είναι ότι είναι μία σταρ η γυναίκα, είναι global το φαινόμενο. Δεν χρειάζεται εμάς για να το πούμε αυτό».

«Αυτό με τις επιλογές έχει πολύ ενδιαφέρον, γιατί εγώ προτείνω πάρα πολύ κόσμο. Απο εκεί και πέρα, αν δεν τα πουν καλά, αν δεν τους αρέσει το κανάλι, αν δεν συνδυαστούν και με τους άλλους, δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ. Δεν μπορώ να επιβάλλω κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του», πρόσθεσε έπειτα.

Στη συνέχεια είπε με έντονο ύφος: «Με τον Άγγελο μιλάμε, ανταλλάσουμε μηνύματα. Δεν θα μου λείψουν, γιατί είχαμε κάποια σχέση και έχουμε, αλλά όπως κι εγώ δεν τους λείπω, έτσι κι εμένα δεν θα μου λείψουν».

«Πέφτει η πίεση μου, έχω κάτι ζαλάδες», κατέληξε για τα συμπτώματα που της έχει δημιουργήσει η κόπωση.