«Είσαι ένας άρρωστος γέρος» - Φραστική επίθεση στον πρίγκιπα Άντριου κατά τη νεκρική πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Daily Mail
Daily Mail

Πλήθος κόσμου στο Εδιμβούργο παρακολουθούσε τη πομπή με τη σορό της Βασίλισας Ελισάβετ καθώς η είδηση του θανάτου της προκάλεσε τεράστια θλίψη παγκοσμίως (δείτε εδώ πότε είναι η επίσημη ημερομηνία της ταφής της).

Μεταξύ άλλων, ένα απρόσμενο περιστατικό έλαβε χώρα με πρωταγωνιστή τον πρίγκιπα Άντριου καθώς δέχτηκε φραστική επίθεση από έναν άνθρωπο βρισκόταν στο πλήθος. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε από το παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε, ένας νεαρός φαίνεται να φωνάζει χαρακτηριστικά: «Άντριου, είσαι ένας άρρωστος γέρος».

Να τονίσουμε πως η αφορμή για την φραστική επίθεση εναντίον του είναι εξαιτίας του σκανδάλου Επστάιν αφού του έχουν αφαιρεθεί τα στρατιωτικά προνόμια και ήταν στην τελετή φορώντας ένα απλό κοστούμι.

Η φρααστική επίθεση που δέχτηκε ο πρίγκιπας Άντριου

Oι πρώτες δηλώσεις από το σόι της Νταϊάνα μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ στις 8/9 χιλιάδες είναι οι δηλώσεις από κοντινά και μη πρόσωπά σε αυτήν που εκφράζουν τη θλίψη τους. Και μπορεί οι σχέσεις της με την πρώην νύφη της Νταιάνα να ήταν πολύ κακές μέχρι να πεθάνει η Πριγκίπισσα, ωστόσο σήμερα ο αδερφός της έκανε την πρώτη του ανάρτηση για το θάνατο της Ελισάβετ, δείχνοντας πως υπάρχει σεβασμός στην ίδια από την οικογένειά του.

Και με τη γυναίκα του γιου της Νταιάνα, Πρίγκιπα Χάρι πάντως, την Μέγκαν Μαρκλ, η Ελισάβετ ήταν γνωστό πως είχε διακόψει σχεδόν ολοκληρωτικά τις επαφές της. Κάτι η μη αριστοκρατική καταγωγή, κάτι η αποχώρηση του ζευγαριού από το παλάτι και η μετακόμιση στο εξωτερικό, ήταν αρκετά για να είναι απομακρυσμένοι, ενώ υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για το αν θα παρευρεθεί η Μέγκαν στην κηδεία της.

Ο μικρότερος αδερφός της Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντας ότι αποδέχεται με σεβασμό τις εξελίξεις στη βασιλική οικογένεια, μετά τον θάνατο της Ελισάβετ. Δημοσίευσε μια φωτογραφία από το πατρικό τους το Althorp γράφοντας: «Θα κρατήσουμε τη σημαία στο @althorphouse να κυματίζει μεσίστια μέχρι την κηδεία της Αυτής Μεγαλειότητας».
Μεσίστιες οι σημαίες στο πατρικό σπίτι της Πριγκίπισσας Νταιάνα μετά το θάνατο της Ελισάβετ