Με μαύρο στενό κολλητό φόρεμα "έκλεψε" τις εντυπώσεις η Φαίη Σκορδά μετά την πρεμιέρα του «Πρωινό μας»

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η σημερινή ημέρα (12/9) ήταν μια από τις σημαντικότερες για την Φαίη Σκορδά καθώς μετά από 9 ολόκληρα χρόνια στον ΑΝΤ1 η γνωστή παρουσιάστρια καλησπέρισε τους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την νέα της τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή, «Πρωινό μας» (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια από την πρεμιέρα της).

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά από το κλείσιμο της εκπομπής η Φαίη Σκορδά προσκάλεσε εκπροσώπους των media σε γνωστό εστιατόριο στην Κηφισιά, για να ξεκινήσει η νέα σεζόν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε επίσης εκεί όπου απαθανάτισε την ίδια μαζί με τους συνεργάτες της.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά μετά την πρεμιέρα του «Πρωινού μας» στον ΣΚΑΪ

Αποκλειστική φωτογραφία της Φαίης Σκορδά
NDPPHOTO

Δημήτρης Σκαρμούτσος - Φαίη Σκορδά
NDPPHOTO
Φωτογραφία της Σκορδά με την Γραμμέλη και την Χριστοπούλου
NDPPHOTO
Φαίη Σκορδά - Φωτογραφία μετά την πρεμιέρα
NDPPHOTO

"Λιποθυμάω" - «Κόκκαλο» η Φαίη Σκορδά με αυτό που άκουσε στον αέρα της εκπομπής της

Πρεμιέρα έκανε σήμερα 12/9 η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ, με την παρουσιάστρια να δέχεται ευχές, λουλούδια εκπλήξεις αλλά και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Φυσικά, μια από τις στήλες είναι και τα ζώδια για αυτό και υποδέχθηκε την νέα αστρολόγο της εκπομπής της.

Μάλιστα, την άφησε άφωνη με αυτά που είπε με την παρουσιάστρια να μην πιστεύει στα αυτιά της.

«Η Βάσια είναι εδώ για να μας αναλύσει τα ερωτικά μας... Όχι! Όλα θα μας τα λέει η γυναίκα. Φαντάζομαι είσαι μια γυναίκα με πάθος; Το έχεις περισσότερο με τα ερωτικά. Συστήσου στις κούκλες, στα κορίτσια μου», είπε αρχικά η Φαίη.

Όταν η αστρολόγος της αποκάλυψε ότι έχει δύο μεγάλα παιδιά, 36 και 33 ετών η Φαίη Σκορδά έπαθε σοκ. «Λιποθυμάω... Έχεις 36 ετών παιδί;», είπε χαρακτηριστικά.