Η Σάντρα Βουτσά "σπάει" τη σιωπή της - «Με την Αλίκη Κατσαβού πάντα...»

Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Σάντρα Βουτσά

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την τελευταία σύζυγο του πατέρα της, Κώστα Βουτσά. Μπορεί πολλά να είχαν ειπωθεί (δείτε εδώ), όμως τι ισχύει;

«Όταν χάνεις τους γονείς σου είναι πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω δεν τελειώνει ποτέ αυτή η θλίψη», ανέφερε αρχικά για την απώλεια των γονιών της.

Για τον μικρό Φοίβο, σχολίασε: «Ο Φοίβος έχει πολύ πλάκα είναι χαριτωμένος, ένα πανέξυπνο παιδάκι. Εντάξει, έχω τη σχέση μαζί του που θα μπορούσε να έχει ένα ενήλικας με ένα παιδάκι. Δεν κάνουμε παρέα».

Οι σχέσεις της Σάντρας Βουτσά με την Αλίκη Κατσαβού

Για τα όσα έχουν ακουστεί μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, σχετικά με τις σχέσεις της με την Αλίκη Κατσαβού, ξεκαθάρισε: «Πάντα είμαστε μονιασμένες, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Το αν είχαμε κάποια θέματα, όπως και σε κάθε οικογένεια με θέματα καθημερινότητας, αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Η κόντρα της Σάντρας Βουτσά με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (23/11) η Σάντρα Βουτσά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί με τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά, για την περιουσία του αγαπημένου ηθοποιού.

«Ζω με τον σύντροφό μου και πάρα πολλά ζώα. Ταΐζω μέχρι και αλεπού. Ταΐζω καρακάξες, μέχρι και μέλισσες. Είμαστε μαζί 10 χρόνια. Από την αρχή καταλάβαμε και οι δύο ότι θα είμαστε μαζί. Ο γάμος δεν είναι και κάτι που το είχα στο μυαλό μου.

Μου λείπει πάρα πολύ ο πατέρας μου και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Σκέφτομαι ακόμα να τον πάρω τηλέφωνο. Δεν τον έχω δει καθόλου στον ύπνο μου και μου φαίνεται περίεργο.

Όταν πεθαίνει η μάνα σου είναι κάτι άλλο, είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λένε ότι κόβεται πραγματικά ο ομφάλιος λώρος.

Θα προχωρήσουμε νομικά με τον δικηγόρο μου για το θέμα της δεύτερης συζύγου του πατέρα μου. Τις αδελφές μου δεν τις έχω μπλέξει σε αυτήν την ιστορία. Ακόμα και να θέλουν να πάρουν το μέρος μου. Εγώ το θέμα το έχω με τη συγκεκριμένη κυρία και θα το λύσουμε στα δικαστήρια», είπε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά.