Άναψαν τα αίματα σε συναυλία της Πάολα μόλις ανέβηκε στη σκηνή η κόρη της με στενό μάξι φόρεμα

Την έβαλε να τραγουδήσει μπροστά σε όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άναψαν τα αίματα σε συναυλία της Πάολα μόλις ανέβηκε στη σκηνή η κόρη της με στενό μάξι φόρεμα

Η Πάολα έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της Παολίνα, η οποία ενηλικιώθηκε. Πολλές φορές έχει μιλήσει για την ανατροφή της, αφού στα πρώτα της βήματα στην μουσική, άκουσε άσχημα σχόλια σχετικά με την επιλογή της να την παίρνει μαζί στα μπουζούκια.

Πλέον όμως η Παολίνα έχει μεγαλώσει πολύ έχοντας γίνει μια κούκλα. Όπως έχουμε δει από μόνη της πηγαίνει σε συναυλίες της και στα μπουζούκια που τραγουδάει η μητέρα της, είτε με τον μπαμπά της είτε με την παρέα της.

Χθες 12/9 ωστόσο, που βρέθηκε σε εμφάνιση της μαμάς της, την ανέβασε στην σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί και τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Η Πάολα και η Παολίνα επί σκηνής

Το άγνωστο δράμα της Πάολα - Η απώλεια που της είχε κοστίσει

Μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες τραγουδίστριες της γενιάς της είναι αναντίρρητα η Πάολα, η οποία αυτό το διάστημα βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς βρίσκεται σε σχέση με τον Λάζαρο Βαφειάδη, με τον οποίο πέρασε φυσικά μαζί τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τι έχει περάσει, όπως για παράδειγμα μια σημαντική απώλεια.

Συγκεκριμένα, έχασε πριν χρόνια την αγαπημένη της φίλη, Γεωργία Ζησάκη. Πρόκειται για την 28χρονη σύζυγο του μαέστρου, Γιώργου Νάτσιου. Ο μαέστρος με την κολλητή της Πάολα έχουν ένα μικρό γιο στον οποίο η τραγουδίστρια στέκεται σαν μητέρα.

«Η Πάολα δεν θα τον ξεχωρίσει από την Παολίνα. Θα τον φροντίσει σαν δεύτερη μητέρα με όλες της τις δυνάμεις. Στα μάτια του βλέπει την Γεωργία, τον πατέρα της, τον Παντελή…» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Spirto άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας​.

Το άγνωστο δράμα της Πάολα