"Μου στέλνουν αυτά που γράφουν και..." - Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της κόρη της με τον Άγγελο Λάτσιο

Οι δηλώσεις της θα συζητηθούν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας, μια ημέρα μετά την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ. Το πρώην μοντέλο, μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σχέση της κόρης της Γαίας Μερκούρη με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο.

Να θυμίσουμε πως η Δωροθέα Μερκούρη στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον σύζυγο της παρουσιάστριας, Ματέο Παντζόπουλο και έλεγαν μάλιστα, πως οι δυο γυναίκες δεν τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους.

Τα σχόλια της Μερκούρη για τη σχέση Γαίας - Άγγελου

«Δεν φοβάμαι για αυτά τα πράγματα είναι παιδάκια για εμένα. Δεν βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό βλέπω δυο παιδιά τα οποία περνάνε πολύ ωραία μαζί αυτό. Δεν βλέπω αυτά που γράφουν αυτά που λένε. Καμία φορά μου τα στέλνουν κάτι φίλοι μου και βάζω τα γέλια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

Η αποκάλυψη για τα επαγγελματικά της

Το βράδυ της Δευτέρας 20/6 η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, για να θαυμάσει και να παρακολουθήσει από κοντά την πρώτη επίδειξη της κόρης του, Γαίας. Φυσικά η κάμερα του Happy Day βρέθηκε εκεί και το μοντέλο δεν δίστασε να μιλήσει για τις φήμες που την θέλουν στο GNTM.

«Δεν είχα πρόταση να συμμετέχω σε κανένα ριάλιτι μόδας. Μου αρέσει πολύ να παίζω σε ταινίες και σειρές και να μαγειρεύω, οπότε αυτές είναι οι προτεραιότητές μου. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε περίπτωση πρότασης», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, μου αρέσει το διαφορετικό. Και εγώ όταν ήμουν μικρή και εργαζόμουν ως μοντέλο ήμουν διαφορετική, δεν ήμουν το κλασσικό μοντέλο, δεν είχα τις αναλογίες τις σωστές. Έχω ζήσει το bullying της διαφορετικότητας.

Δεν ήμουν πολύ αδύνατη, είχα μεγάλη μύτη, όπως και έχω, δεν είχα τις αναλογίες ενός μοντέλου που μπορούσε να κάνει πασαρέλα και δεν με έκλειναν οι σχεδιαστές», ανέφερε η Δωροθέα Μερκούρη.