Χρήστος Σαντικάι: Γεννάει από μέρα σε μέρα η Λάουρα Νάργες - «Έχω ειδοποιήσει τον μάνατζέρ μου να...»

Η αποκάλυψη που έκανε για την αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χρήστος Σαντικάι: Γεννάει από μέρα σε μέρα η Λάουρα Νάργες - «Έχω ειδοποιήσει τον μάνατζέρ μου να...»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι έχει άγχος για τη νέα αρχή, αλλά φυσικά και για το μωρό που περιμένει μαζί με την Λάουρα Νάργες από μέρα σε μέρα (δείτε εδώ πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της).

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι για το μωρό που περιμένουν με την Λάουρα Νάργες

«Είναι μαζεμένα όλα μαζί. Η Λάουρα δεν μπορούσε να έρθει γιατί είναι έτοιμη να γεννήσει, μπαίνουμε στον μήνα μας. Έχω ειδοποιήσει τον μάνατζέρ μου αν γεννήσει η Λάουρα να μου το πει εκείνη τη στιγμή για να πάρω θετική ενέργεια. Δεν θα πήγαινα στο Survivor διότι δεν είμαι αθλητικός τύπος και όταν πεινάω γκρινιάζω πάρα πολύ και θα γινόμουν ρεζίλι», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η ερωτική εξομολόγηση της Νάργες στον Σαντικάι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Δύο μήνες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι προετοιμάζονται για ό,τι μπορεί να χρειαστεί η εγκυμονούσα, αλλά και το μωρό τους το επόμενο διάστημα, ξεκινώντας από το υπνοδωμάτιό του. Ιδιαίτερα ο τραγουδιστής κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι όλα πιο εύκολα για την καλή του και αυτό είναι κάτι που η ίδια το εκτιμά απεριόριστα.

Μάλιστα, θέλησε να τον ευχαριστήσει δημόσια, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, για όλες της φορές που της στάθηκε, όχι μόνο όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι, αλλά και ψυχολογικά, κάθε φορά που το είχε ανάγκη.

«Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα.

Πάνω απ' όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα ( εγώ είμαι αυτή δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας») αλλά είναι εδώ!

Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας! Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες τις γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως. Good job, daddy, I already am so freakin proud of you», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι