Τραγικές ώρες για την Μπέτυ Μαγγίρα - Κατέβηκε κάτω από το σπίτι της και είδε να....

«Είναι σοκαριστικό το γεγονός...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγικές ώρες για την Μπέτυ Μαγγίρα - Κατέβηκε κάτω από το σπίτι της και είδε να....

Θύμα κλοπής έπεσε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 13/9 κατά την διάρκεια της εκπομπής της, κατέβηκε το πρωί να πάρει το αυτοκίνητό της για να πάει στο στούντιο, αλλά δεν το βρήκε πουθενά.

Η ατυχία φαίνεται πως την βρίσκει η μία μετά την άλλη, μιας και χθες 12/9 τράκαρε.

Θύμα κλοπής η Μπέτυ Μαγγίρα

«Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα, το θυμάστε; Σήμερα το πρωί κατεβαίνω κάτω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί, το χελιδόνι. Μόνη έχω μείνει εδώ πέρα.

Χρησιμοποίησε και το e-pass μου, θέλω να σας πω, δεν είχε καμία τσίπα. Είναι σοκαριστικό το γεγονός να κατεβαίνεις κάτω και να κοιτάς και να λες αποκλείεται, κάποιος μου κάνει πλάκα», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Γιατί είχε βάλει τα κλάματα πριν μερικές μέρες στον αέρα της εκπομπής της;

Δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση και τα δάκρυά της η Μπέτυ Μαγγίρα στον αέρα της 9/9 της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παππά (δείτε την εδώ).

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, με την παρουσιάστρια να βάζει τα κλάματα, μιας και εκείνη έχασε πρόσφατα την δική της.

«Η οικογένεια σε βοηθάει πολύ να το ξεπεράσεις. Το καλοκαίρι είχα δει ένα όνειρο με τη γιαγιά μου, τη μαμά της, και ξύπνησα και ήθελα να την πάρω τηλέφωνο. Τι με έπιασε τώρα; Σου έρχονται στιγμές που ξαφνικά λες “αχ, να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου”. Θέλει πολύ χρόνο να το συνειδητοποιήσεις.

Ήθελα να την πάρω τηλέφωνο να της πω ότι είδα τη γιαγιά και μου είπε αυτό κι εκείνο, τι σημαίνει αυτό;. Συνειδητοποιείς ότι έχει φύγει και δεν μπορείς να της μιλήσεις ξανά», είπε βαθιά συγκινημένη και με τρεμάμενη φωνή η Μπέτυ Μαγγίρα.