Ατύχημα για την Μπέττυ Μαγγίρα - Τράκαρε την ώρα που πήγαινε την κόρη της σχολείο

Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της στο OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Μπέττυ Μαγγίρα - Τράκαρε την ώρα που πήγαινε την κόρη της σχολείο

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα στην έναρξη της εκπομπής της, Ποιος είναι πρωινιάτικα. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως τράκαρε με το αυτοκίνητό της, την ώρα που πήγαινε την κόρη της στο σχολείο.

«Καλή εβδομάδα, που δεν ξεκίνησε καλά με ανάδρομο, όλα λάθος. Δεν πειράζει όμως…», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια στον αέρα του OPEN, λίγες ημέρες μετά την εξομολόγηση για τη μαμά της.

Η αποκάλυψη της Μαγγίρα για το τρακάρισμα

«Καλή επιτυχία στα παιδάκια στα σχολεία, καλή αρχή στις μανούλες στους μπαμπάδες που έτρεχαν πανικόβλητοι σήμερα το πρωί με τις τσάντες τους είδα στον δρόμο, η αλήθεια είναι ότι πήγα κι εγώ την κόρη μου. Εγώ τράκαρα πριν την πάω, πού να σας τα λέω τώρα», αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε στο σπίτι της

Το πρωί της Τρίτης 30/8 στον αέρα της εκπομπής συζητήθηκε η δυσάρεστη εμπειρία που έζησαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού στο ταξίδι τους στο Μπαλί, αφού έπεσαν θύματα κλοπής. Έτσι, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν δίστασε να αποκαλύψει τα όσα έζησε και εκείνη στο παρελθόν.

«Όταν μας είχαν κλέψει, ήμουν έγκυος σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Είχα μαζί τη μικρή, την Ανδριάννα. Έφτασα σπίτι και το σκυλί άρχισε να γαβγίζει και ήταν στο μπαλκόνι. Αναρωτήθηκα αν το ξέχασα στο μπαλκόνι, ανέβηκα ψιλιασμένη ότι κάτι έχει συμβεί. Το σπίτι ήταν χάος μέσα.

Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ψύχραιμη, μάλλον επειδή ήμουν έγκυος και είχα ένα μικρό παιδί. Το παιδάκι κοιτούσε. Παίρνω τον Δημήτρη τηλέφωνο και καλέσαμε την αστυνομία».«Είναι ένα σοκαριστικό γεγονός, νιώθεις δηλαδή ότι έχουν μπει κάποιοι ξένοι στο σπίτι σου, πριν από εσένα. Δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει γίνει. Συν όλη αυτή την ανακατωσούρα. Η Κατερίνα σωστά τα λέει ότι τα απλά πράγματα στη ζωή έχουν αξία».