«Πόσο δύσκολο είναι να...» - "Λύγισε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα του Πρωινού μας

Μίλησε για τη δικαστική διαμάχη Καλλίτση - Χριστοπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πόσο δύσκολο είναι να...» -

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας, βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπου για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη νέα της σχέση μετά το χωρισμό της από τον Snik. Μεταξύ άλλων ωστόσο, το μοντέλο αναφέρθηκε και για τη δικαστική διαμάχη Καλλίτση - Χριστοπούλου, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν ονόματα λόγω εξώδικου που έστειλε ο κομμωτής στην εκπομπή.

Η Ηλιάνα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη κατά τη διάρκεια της περιγραφής της, αφού ήταν ένα πολύ δύσκολο γεγονός που βίωσε ωστόσο ξεπέρασε καθώς δικαιώθηκε.

Όσα εξομολογήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Ήταν ένας χωρισμός ενός ζευγαριού. Από εκεί και πέρα ήταν κάποια πράγματα που έπρεπε να απαντηθούν από μάρτυρες και ήταν η δική μας πλευρά και η απέναντι πλευρά. Εμείς είπαμε την αλήθεια και όσα γνωρίζαμε και το δικαστήριο αποφάσισε ξεκάθαρα ότι λέμε την αλήθεια.

Το πως το βίωσα έχει να κάνει με αυτά που είπαμε και στην αρχή. Υπήρχαν πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση, πολλές αναφορές, εξώφυλλα, δύσκολα πράγματα που δεν σχολιάσαμε ποτέ, που δεν μπήκαμε σε καμία διαδικασία να το κάνουμε αυτό. Προφανώς και έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμέναμε το καλό αποτέλεσμα. Από την άλλη, όταν συμβαίνει κάτι τόσο δυνατό και το παρουσιάζεις τόσο άσχημα, πόσο δύσκολο είναι να με πάρεις ένα τηλέφωνο και να μου ζητήσεις τη δική μου πλευρά;», αναρωτήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αισθάνομαι δικαιωμένη και χαρούμενη γιατί είναι πράγματα πάρα πολύ απλά και σκέφτομαι πόσες γυναίκες περνάνε πάρα πολύ δύσκολα και μένουν μόνες τους και φοβούνται να διεκδικήσουν τα πράγματά τους. όχι κάποιο ψέμα και θέλουν τη στήριξη από τους φίλους τους και δεν μπορούν να το κάνουν γιατί φοβούνται, γιατί δεν έχουν χρήματα, γιατί δεν ξέρουν. Εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν φοβήθηκα», κατέληξε.

Η αφοπλιστική απάντηση της Χριστοπούλου στο εξώδικο

Στους δημοσιογράφους, στις κάμερες αλλά και στο Youweekly μίλησε η Φαίη Σκορδά και η υπόλοιπα ομάδα της εκπομπής «Πρωινό μας» λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής το πρωί της Δευτέρας 12/9.

Η Έλενα Χριστοπούλου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε φυσικά και για εξώδικο που έστειλε στην εκπομπή ο πρώην σύζυγός της, Πάνος Καλλίτσης και με το οποίο ζητάει να μην αναφερθούν στο όνομά του, αλλά ούτε και να γίνει αναφορά στη δικαστική τους διαμάχη.

«Στα αριστοκρατικά σαλόνια δε μιλάνε για αγοραίες συμπεριφορές. Ευχαριστώ πάρα πολύ» απάντησε η ίδια.