Βγήκε η απόφαση για την δικαστική διαμάχη Έλενας Χριστοπούλου και Πάνου Καλλίτση

Ποιος νίκησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε η απόφαση για την δικαστική διαμάχη Έλενας Χριστοπούλου και Πάνου Καλλίτση

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση, ο οποίος είχε κάνει μήνυση κατά της πρώην συζύγου του, της μητέρας της και κατά τριών ακόμη φιλικών προσώπων της Έλενας Χριστοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός κομμωτής κατηγορούσε τις πέντε γυναίκες για απόπειρα κακουργηματικής απάτης και ψευδείς ένορκες καταθέσεις.

Βγήκε η απόφαση για την δίκη της Έλενας Χριστοπούλου και του Πάνου Καλλίτση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλενα Χριστοπούλου νίκησε στο δικαστικό πόλεμο με τον γνωστό hair stylist, καθώς τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της, μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Μαρία Ηλιάκη και ακόμη ένα στενό φιλικό πρόσωπο, απαλλάχτηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ψευδορκία κατά συρροή και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο, λίγο μετά την ανακοίνωση μάλιστα του διαζυγίου του ζευγαριού.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Χριστοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 21/02 η Έλενα Χριστοπούλου με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, η ίδια τόνισε μεταξύ άλλων ότι το μόνο που έχει ανάγκη είναι η ηρεμία της.

«Εγώ μίλησα, είπα αυτά που ένιωσα για πρώτη και τελευταία φορά. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, εγώ είπα ό,τι ήταν να πω, έδωσα τη συνέντευξή μου, δεν θα το συνεχίσω άλλο. Συνεχίζω με χαμόγελο και σφίγγω τα δόντια. Κοιτάω μπροστά.

Δεν θέλω καμία συγγνώμη , θέλω την ησυχία και την ηρεμία μου. Αυτό θέλω και το εύχομαι για όλους τους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν ήττες και νίκες σε έναν όλεθρο που λέγεται διαζύγιο.

Από την άλλη μεριά, ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Τέλλος Αγαπηνός ανέφερε στην εκπομπή του Alpha: «Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε με αγωγή της κ. Χριστοπούλου. Ο εντολέας μου δεν έχει κάτι με τη μητέρα της, απλά ήταν μάρτυρας.

Είναι ψευδές ότι η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπόρεσε να πάρει τα πράγματά της. Υπάρχει γραπτή επικοινωνία με τον Πάνο Καλλίτση που της λέει πάρε ό,τι θέλεις από το σπίτι».