Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση ''αδειάζει'' τη Χριστοπούλου - «Υπάρχει ψευδή κατάθεση»

«Η κ. Χριστοπούλου διεκδίκησε ένα ποσό πολλών εκατοντάδων ευρώ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση ''αδειάζει'' τη Χριστοπούλου - «Υπάρχει ψευδή κατάθεση»

Το πρωί της Δευτέρας 21/2 προχώρησε σε νέες δηλώσεις ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Είναι γνωστή η κόντρα της Έλενας Χριστοπούλου με τον πρώην σύζυγο της καθώς έχει βγει στη δημοσιότητα με λεπτομέρειες και όλοι αναμένουν την τελική έκβαση,

Τις τελευαταίες ημέρες βλέπουμε να αποφεύγουν δημόσιες δηλώσεις τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και να προχωρούν σε ανακοινώσεις για την εξέλιξη της νομικής τους διαμάχης, οι δικηγόροι τόσο της booker, όσο και του κομμωτή.

Τον δικηγόρο του Καλλίτση λοιπόν, είδαμε να κατακεραυνώνει την πλευρά της Χριστοπούλου (Δείτε εδώ την άρνηση του Καλλίτση για νέες δηλώσεις του) και να μιλάει ανοιχτά για το χρηματικό ποσό που ζήτησε η Χριστοπούλου.

Oι δηλώσεις του δικηγόρου του Πάνου Καλλίτση

Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η κ. Χριστοπούλου διεκδίκησε ένα ποσό πολλών εκατοντάδων ευρώ από τον εντολέα μου. Έχει εκδοθεί μία πρωτόδικη απόφαση που της έχει επιδικάσει 90.000 ευρώ. Όταν ανέλαβε η δική μας δικηγορική εταιρεία, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, και κατέφυγε και στην ποινική δικαιοσύνη.

Σε χρόνο μεταγενέστερο από την απόφαση αυτή, και η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της, είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματική απάτη στο δικαστήριο και για ψευδή κατάθεση/ ψευδορκία κατά συρροή. Άπαντες, πλην ενός τον οποίο σεβαστήκαμε λόγω ηλικίας», ανέφερε αρχικά κ. Αγαπηνός.

«Οι οικονομικές αξιώσεις αποκλείουν τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου. Οικονομικές αξιώσεις έχει προβάλει αποκλειστικά η κ. Χριστοπούλου και όχι ο κ. Καλλίτσης».

Οι τελευταίες δηλώσεις της δικηγόρου της booker μετά την είδηση για αγωγή

Τις τελευταίες ημέρες γνωστοποιήθηκε η αγωγή που είχε κάνει η Έλενα Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Πάνου Καλλίτση. Στον αέρα του Πρωινού την Τρίτη 15/2 εμφανίστηκε η δικηγόρος της booker, ξεκαθαρίζοντας την υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, η Ελένα Χριστοπούλου εκτός της καριέρας της, που διαχειρίζεται, έχει να ρυθμίσει και άλλα σοβαρά θέματα τα τελευταία χρόνια, που της συνέβησαν. Η ληστεία έξω από το σπίτι που έμενε, η οποία πήρε την νομική οδό (δείτε πως νιώθει σήμερα αναφορικά με το περισταικό), είναι θέμα που αποκαστάθηκε, ωστόσο οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό δεν είναι και οι καλύτερες. Σήμερα λοιπόν, έχει ξετυλιχθεί ένα κουβάρι, με την αλήθεια να μπερδεύεται, καθώς οι 2 πλευρές εκτός απο τεταμένες, φαίνεται να είναι ανακριβείς.

Η δικηγόρος της Έλενας Χριστοπούλου, κ. Χριστίνα Αγορογιάννη μίλησε στο Πρωινό. «Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ρεπορτάζ σε άλλο κανάλι, στο οποίο προέβη σε δηλώσεις ο δικηγόρος του κ. Καλλίτση, δηλώνοντας ότι απορρίφθηκε αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση με την οποία αγωγή υποτίθεται ότι ζητούσε το ποσό των 200.000 ευρώ. Θέλω να αποκαταστήσω την αλήθεια και να πω ότι ουδέποτε έχει ασκηθεί αγωγή από την πλευρά της. Άρα πώς να απορριφθεί; Έχει ασκήσει 2 αγωγές μέχρι σήμερα, η μία είναι η αγωγή διαζυγίου στην οποία δικαιώθηκε καθώς απορρίφθηκε η αντίθετη αγωγή του κ. Καλλίτση. Έχει επίσης ασκήσει μία αγωγή για οικονομική διαφορά με τον πρώην σύζυγό της, όπου δικαιώθηκε επίσης. Ο κ. Καλλίτσης άσκησε έφεση» είπε.