Βγήκε η απόφαση διαζυγίου για την Έλενα Χριστοπούλου και τον Πάνο Καλλίτση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βγήκε η απόφαση διαζυγίου για την Έλενα Χριστοπούλου και τον Πάνο Καλλίτση

Η απόφαση του δικαστηρίου για το διαζύγιο της Έλενας Χριστοπούλου και του Πάνου Καλλίτση ανακοινώθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Protothema.gr καθώς ο χωρισμός τους ξεκίνησε αθόρυβα και χωρίς λεπτομέρειες, ενώ λίγο αργότερα η διαμάχη ανάμεσά τους δεν άργησε να βγει στην επιφάνεια.

Η απόφαση του διαζυγίου για την Χριστοπούλου και τον Καλλίτση

Έλενα Χριστοπούλου - Πάνος Καλλίτσης

Εδώ και πέντε χρόνια το πρώην ζευγάρι μπαινοέβγαινε στις δικαστικές αίθουσες έχοντας φέρει στην δημοσιότητα ουκ ολίγες λεπτομέρειες. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός κομμωτής κατηγορούσε τις πέντε γυναίκες για απόπειρα κακουργηματικής απάτης και ψευδείς ένορκες καταθέσεις.

Ωστόσο, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με το βούλευμα του αθώωσε και τις πέντε κυρίες τις οποίες υπερασπίστηκαν οι δικηγόροι Χριστίνα Αγορογιάννη και Ηλίας Λάρδας από όλες τις κατηγορίες.

Εσωτερική/ Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Χριστοπούλου πριν την απόφαση του διαζυγίου

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 21/02 η Έλενα Χριστοπούλου με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, η ίδια τόνισε μεταξύ άλλων ότι το μόνο που έχει ανάγκη είναι η ηρεμία της.

«Εγώ μίλησα, είπα αυτά που ένιωσα για πρώτη και τελευταία φορά. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, εγώ είπα ό,τι ήταν να πω, έδωσα τη συνέντευξή μου, δεν θα το συνεχίσω άλλο. Συνεχίζω με χαμόγελο και σφίγγω τα δόντια. Κοιτάω μπροστά.

Δεν θέλω καμία συγγνώμη , θέλω την ησυχία και την ηρεμία μου. Αυτό θέλω και το εύχομαι για όλους τους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν ήττες και νίκες σε έναν όλεθρο που λέγεται διαζύγιο.

Από την άλλη μεριά, ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Τέλλος Αγαπηνός ανέφερε στην εκπομπή του Alpha: «Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε με αγωγή της κ. Χριστοπούλου. Ο εντολέας μου δεν έχει κάτι με τη μητέρα της, απλά ήταν μάρτυρας.

Είναι ψευδές ότι η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπόρεσε να πάρει τα πράγματά της. Υπάρχει γραπτή επικοινωνία με τον Πάνο Καλλίτση που της λέει πάρε ό,τι θέλεις από το σπίτι».