Φόρεσε στενό "καυτό" φόρεμα για να τον υποδεχτεί - Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη επέστρεψε στο πλατό

"Όλα αυτά τα έκανα για αυτόν τον αλητάκο"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φόρεσε στενό

Σήμερα Τρίτη 13/9 η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε μια από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις (όπως και στην πρεμιέρα). Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα πολύ στενό μίντι φόρεμα σε λευκό χρώμα το οποίο ταίριαζε τέλεια στην επιδερμίδα της και όλοι μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες την καταχειροκρότησαν.

Ωστόσο, όπως είπε και η ίδια, αυτή την εμφάνιση την έκανε για τον καλεσμένο της, ο οποίος είναι ένας παλιός της συνεργάτης που εδώ και αρκετά χρόνια έχει αλλάξει στέγη.

Αυτός ο συνεργάτες της Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή

Ο λόγος για τον Άρη Καβατζίκη, με τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη συνεργαζόταν στο παρελθόν στον ΑLPHA. Μετά τη συνεργασία του ο δημοσιογράφος πήγε στον ΑΝΤ1, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια περίπου είναι στο MEGA.

Πόσα παίρνει τώρα στο Mega

Είναι μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στην ελληνική τηλεόραση, δεν την χαρακτηρίζουν άδικα οι περισσότεροι "βασίλισσα της πρωινής ζώνης". Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να απουσιάσει έναν χρόνο από την tv και με την επιστροφή της - στο Mega αυτή την φορά (δείτε εδώ την φετινή νέα της ομάδα)- έκλεισε το πιο χρυσό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου τύπου, το συμβόλαιό της είναι μεν “χρυσό” αλλά όχι στα επίπεδα του τελευταίου που είχε στο προηγούμενο κανάλι, με αμοιβές που έφταναν αρχικά τα 1,8 εκ. ευρώ ετησίως και ξεπερνούσαν τα δύο εκατομμύρια με τα ποσοστά επί των εμπορικών τοποθετήσεων.

Τα χρήματα που παίρνει για να κάνει μια απλή ανάρτηση στο Instagram:

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Η αλήθεια είναι πως έχει ένα ισχυρό instagram account που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, και τέτοια προφίλ για όσους δεν γνωρίζουν θεωρούνται "χρυσά". Η Ελένη λοιπόν το ξέρει και το "εκμεταλλεύεται".

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Όταν έφυγε για ένα περίπου χρόνο από την τηλεόραση, έχει ανεβάσει το κασέ της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ. Τώρα που είναι στο MEGA το κασέ της παραμένει στα ίδια ποσά δηλαδή πάνω κάτω στα 15 χιλιάρικα.