"Άκου να δεις κορίτσι μου..." - Το περιστατικό με Παπαδάκη και Αναστασοπούλου εξαιτίας του Super Κατερίνα

Γιατί δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε το γεγονός πως ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου παρόλο που υποστηρίζουν ότι έχουν μια άριστη σχέση, δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram. Οι δυο παρουσιαστές λοιπόν, έδωσαν μέσα από το πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα (δείτε τι τηλεθέαση κάνουν) τη δική τους απάντηση.

Ο διάλογος Παπαδάκη - Αναστασοπούλου

Μ.Α: «Έχω παράπονα»

Γ.Π: «Από μένα; Μια εβδομάδα είμαστε μαζί και έχεις παράπονα;»

Μ.Α: «Έχω πολλά. Για να έχω ήδη υπάρχει πρόβλημα. Γιατί Γιώργο δε με ακολουθείς στο instagram;»

Γ.Π: «Ποιος instagram κορίτσι μου; Εγώ δεν ήξερα, χθες έμαθα ότι έχω instagram»

Μ.Α: «Γιατί Γιώργο ακολουθείς όλο τον κόσμο και όχι εμένα;»

Γ.Π: «Τι ακολουθώ; Εγώ ακολουθώ όλο τον κόσμο;»

Μ.Α: «Το ξέρεις ότι με εξέθεσες; Γιατί με εξέθεσες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τον κύριο Μικρούτσικο που τον σέβομαι απεριόριστα;»

Γ.Π: «Έγινε θέμα στην εκπομπή της Κατερίνας και το σχολίασε ο φίλος μου ο Μικρούτσικος ότι δε σε ακολουθώ;»

Μ.Α: «Θα με ακολουθήσεις;»

Γ.Π: «Όχι. Άκου να δεις κορίτσι μου, εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Δε με ενδιαφέρει ούτε το instagram, ούτε το facebook. Το twitter με ψιλοενδιαφέρει. Αν είναι να ακολουθήσω έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάω, θα τον ακολουθήσω με αυτόν τον τρόπο με τραγούδι και όχι στο instagram».

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε τον διάδοχό του στο "Καλημέρα Ελλάδα" μετά την αποχώρησή του

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία πρόσφατα απάντησε και για τον Δημήτρη Οικονόμου, βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού, "Το Πρωινό", το πρωί της Τετάρτης 7/9, και μίλησαν για την συνεργασία τους.

Ο παρουσιαστής δήλωσε με ενθουσιασμό η συνεργάτιδά του είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος που είχε ποτέ στην εκπομπή του μέχρι τώρα, χωρίς βέβαια να θέλει να προσβάλει ή να αδικήσει τους υπόλοιπους συναδέλφους τους, και τόνισε πως πρόκειται για την διάδοχό του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι», είπε ο ίδιος αρχικά.

Και η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε: «Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1».

Και ο Γιώργος Παπαδάκης συμπλήρωσε: «Τα περισσότερα άσχημα. Δεν θα σε αφήνει να μιλάς, θα λες μόνο το δώρο»… Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει "Αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, θα μιλήσεις μαζί του και θα το φέρεις στον ΑΝΤ1″».

«Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά», κατέληξε ο πρώτος.