«Με τον Φώτη είμαστε...» - Ο Παρλιάρος "σπάει" τη σιωπή του δημόσια για την σχέση του με τον Σεργουλόπουλο

«Είναι πια αστείο να λένε ότι έχω παιδί μαζί του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με τον Φώτη είμαστε...» - Ο Παρλιάρος

Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση που έχει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο (ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του) αλλά και για τα δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς.

Η αλήθεια για τη σχέση Παρλιάρου - Σεργουλόπουλου

Συγκεκριμένα, ο ζαχαροπλάστης, συγγραφέας και οικοδεσπότης εκπομπών ζαχαροπλαστικής ανέφερε πως όλα όσα γράφονται είναι ψευδή, αφού οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και δεν έχουν μαζί το παιδί.

«Είναι το παιδί με τον Φώτη. Δηλαδή έλεος. Προχθές πήγα στα γενέθλιά του γιατί είμαστε πάρα πολύ φίλοι με τον Φώτη. Πήγαμε με παρέα και ήταν και το παιδί του εκεί. Του είπε για αστείο "Έλα, πήγαινε στον μπαμπά”. Πλέον γελάμε. Είναι αστείο», είπε.

Τι θα συμβεί με το παιδί του Σεργουλόπουλου αν πάθει κάτι

Στην εκπομπή Τι λες Τώρα εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 27/3 και έκανε άλλη μια όμορφη αποκάλυψη.

Για τον γιο του μίλησε με πάρα πολύ τρυφερά λόγια μιας και έκανε πολλές θυσίες να τον αποκτήσει. Σπουδαία μάλιστα ήταν η στιγμή που αποκάλυψε τι θα συμβεί με τον μικρό αν πάθει κάτι ο Φώτης.

«Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ήξερα για τι το κάνω, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα γινόταν μετά. Αλλά αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι περήφανος είναι ότι έχει βοηθήσει άλλα άτομα για να κάνουν το δικό τους coming out», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και τόνισε πως η ορατότητα είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει την κοινωνία.

«Το δικό μου παιδί δεν έχει ίσα δικαιώματα, γιατί όταν θα βγει έξω από το σπίτι η οικογένεια αυτή είναι αόρατη. Εάν πάθω κάτι το παιδί μου δεν έχει καμία επιρροή. Αν πάθω κάτι εγώ το παιδί θα πάει στον αδερφό μου, εάν πάθει κάτι ο αδερφός μου θα πάει σε άλλο συγγενή ή σε ίδρυμα».

«Στις ερωτήσεις του γιου μου ανταποκρίνομαι με την αλήθεια. Δεν είναι κλεισμένος σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Δεν έχει πρόβλημα με τα παιδιά και τους φίλους του. Όταν τον ρωτάνε «α, τι οικογένεια είναι αυτή;» τους εξηγεί και καταλαβαίνουν», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.