«Δεν θέλω να τους ακούω, ο στίχος τους είναι χυδαίος και προκλητικός» - Καλλιτέχνες τάσσονται κατά των τραπερ

«Η τραπ είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram: snikthehustla/ nerogreco
Instagram: snikthehustla/ nerogreco

Με αφορμή την συναυλία «Όλοι μαζί μπορούμε» όπου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/9) αρκετοί καλλιτέχνες ήταν εκείνοι οι οποίοι έδωσαν το παρών και μίλησαν στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Μάλιστα, κάποιοι από εκείνους δεν δίστασαννα ρίξουν τα καρφιά τους και για τους τράπερ καθώς την τελευταία περίοδο έχουν απασχολήσει όσο τίποτα άλλο. Ανάμεσά τους ήταν η Καίτη Γαρμπή αλλά και ο Δημήτρης Μπάσης καθώς δεν δίστασαν να τοποθετηθούν.

Οι δηλώσεις της Γαρπή και του Μπάση κατά των τράπερ

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Κάνουν μία συγκλονιστική παραγωγή τα παιδιά αυτά. Η μουσική τους είναι συγκλονιστική μέχρι τη στιγμή που μπαίνει ο στίχος. Εκεί τα χαλάνε όλα. Κι εγώ δεν θέλω να τους ακούω. Είναι πολύ προκλητικός ο στίχος τους και χυδαίος, αλλά και περίεργος. Ο γιος μου στην ηλικία που είναι δεν θέλει να ακούει αυτά τα τραγούδια».

Από την άλλη, ο Δημήτρης Μπάσης είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα η τραπ δεν είναι μουσική. Αυτό που ακούω είναι βασικά στίχος. Είναι πέρα από τη δική μου αισθητική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα».

«Οι τράπερ με τους μπράβους τους...»

Στα MAD παρέμεινε η Καίτη Γαρμπή παρά τα όσα έγιναν μεταξύ Light και Snik, σε αντίθεση με πολλούς τραγουδιστές που έφυγαν αμέσως, όπως η Έλενα Παπαρίζου.

Η γνωστή τραγουδίστρια έσπευσε να ξεκαθαρίσει ωστόσο τον λόγο που την έκανα μείνει στο στάδιο και όχι να φύγει και αυτός ήταν γιατί έπρεπε να παραλάβει το τιμητικό βραβείο.

Η Καίτη Γαρμπή λοιπόν δημοσίευσε στο Twitter της ένα tweet, στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: «Εγώ ήμουν εκεί για να πάρω ένα τιμητικό βραβείο από σας που μου το δώσατε για την καλλιτεχνική μου προσφορά 30+ χρόνων. Γι αυτό έμεινα. Οι τράπερ με τους μπράβους τους έπρεπε να φύγουν κι όχι κάποιος από μας».

Νωρίτερα, η Καίτη είχε δημοσίευσε μια ανακοίνωση στο Instagram όπου τόνιζε τη δυσαρέσκειά της για όσα διαδραματίστηκαν στα MAD VMA (δείτε την εδώ).

Η Καίτη Γαρμπή παρέμεινε στα μουσικά βραβεία μετά την συμπλοκή και όπως αποκάλυψε ο λόγος δεν είναι άλλος από το τιμητικό βραβείο που έπρεπε να παραλάβει. Πριν λίγες ώρες η τραγουδίστρια έγραψε το εξής μήνυμα στο Twitter, το οποίο δικαίως έγινε viral