Η ανάρτηση "καρφί" της Ναταλί Κάκκαβα κατά της Φαίης Σκορδά - «Το μέλλον θα δείξει»

«Τυχαίο ή δείγμα γραφής θα πω εγώ;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η ανάρτηση

Η Ναταλί Κάκκαβα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί αναφορικά με την τηλεθέαση που έκανε στη πρεμιέρα της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της) σε σχέση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου είνα ξανά και ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας. Μεταξύ άλλων, στο tweet που έκανε η ίδια, έσπευσε να ενημερώσει διαδικτυακά ότι από τις 10:00 μέχρι τις 11:00 ήταν πιο πάνω η Κατερίνα Καινούργιου σε σχέση με την Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, η Ναταλί Κάκκαβα έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια επισήμανση για τους αριθμολάτρεις… Και τους ερμηνευτές της τηλεθέασης. Για μία ώρα 10 με 11 η Super Κατερίνα ήταν πάνω από την πρεμιέρα του «Πρωινό μας». Τυχαίο ή δείγμα γραφής θα πω εγώ; Το μέλλον θα δείξει…».

Το "καρφί" της Κάκκαβα προς την Φαίη Σκορδά για τα νούμερα τηλεθέασης

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στη πρεμιέρα της εκπομπής της η Σκορδά

Οι αναμετρήσεις στην τηλεθέαση δίνουν και παίρνουν αλλά η χθεσινή 12/9 ήταν η πιο μεγάλη από όλες και "παίχτηκε" ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και το νέο της πια σπίτι, τον ΣΚΑΙ, με την εκπομπή Πρωινό μας και τον Γιώργο Λιάγκα με τον Δούκισσα Νομικού που βρίσκονται στο παλιό σπίτι της Φαίης, στον ΑΝΤ1 με το Πρωινό.

Η Φαίη Σκορδά μετά από 9 ολόκληρα χρόνια στον σταθμό του Αμαρουσίου αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει μια νέα αρχή στον κανάλι του Φαλήρου, και σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB, πολύ καλά έκανε.

Τα μηχανάκια της Nielsen πήραν φωτιά καθώς στο δυναμικό κοινό η Φαίη τους "πάτησε" όλους με το άπαιχτο... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr